İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Büyükdere Seçim Tertip Heyeti 4 semtte sandık kurma kararı aldı

Büyükdere Vakfı Seçim Tertip Heyeti 17 Aralık Cumartesi günü yapılacak vakıf yönetimi seçimi için tek merkezde sandık kurma kararı almıştı. İtirazların ardından heyet, 4 semtte sandık kurma kararı aldı.

Seçim Tertip Heyeti’nden yapılan açıklama şöyle:

“Büyükdere Surp Hripsimyans Kilisesi Vakfı Seçim Tertip Heyeti olarak  Vakfımızın Yönetim Kurulu Seçimlerini 17.12.2022 Cumartesi günü Cemaat Vakıfları Seçim Yönetmenliğine uygun bir şekilde yapılacaktır.

Seçim Tertip Heyeti tarafından seçime katılımın olumsuz etkilenmemesi oy kullanma işleminde  sıkıntı yaşanmaması için seçmenlerin kolay bir şekilde demokratik haklarını kullanabilecekleri tüm ortam ve imkanlar güvenli bir şekilde sağlanacaktır.

Seçim Tertip Heyetimiz Güvenli bir seçim yapabilmek Seçim ve Sandık Güvenliğini sağlayıp adilane bir seçim için Yalnızca Büyükdere Kilisesine  sandık koyarak seçimi yapmayı tasarlamıştı. Ancak Seçim Tertip Heyetimiz toplanarak   4 Vakıf kilisesi Salonuna sandık koymayı uygun görmüştür.

1-SURP HRİPSİMYANS ERMENİ KİLİSESİ SALONU   BÜYÜKDERE SARIYER

2-YEREVMAN SURP  HAÇ ERMENİ KİLİSESİ    KURU ÇEŞME  BEŞİKTAŞ 

3-SURP YEĞYA ERMENİ KİLİSESİ          EYÜP SULTAN 

4-SURP SANTUHT ERMENİ KİLİSESİ SALONU   RUMELİ  HİSAR  SARIYER

Seçim Kurulumuz Seçimleri yapacağımız 4  Vakıfta gelecek seçmenlere yeteri kadar Sandık bulunduracaktır. Yedekleri de mevcut olacaktır.

Seçimlerin Cemaate hayırlı olmasını dilerim

Büyükdere Surp Hripsimyans Ermeni Kilisesi Vakfı 

Seçim Tertip Heyeti
Başkan Lale TUNÇ”

Dün akşam (2 Aralık)  Feriköy, Samatya ve Şişli Karagözyan vakıfları bir basın toplantısı düzenleyerek seçmenlerin daha kolay oy kullanabilmesi için kendi semtlerinde de sandık kurulması çağrısında bulunmuşlardı

https://www.agos.com.tr/tr/yazi/27866/buyukdere-secim-tertip-heyeti-4-semtte-sandik-kurma-karari-aldi

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın