İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfında işçi kıyımı

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, iзeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfında çalışan en az 8 sağlık çalışanı küçülme gerekçesiyle işten atıldı. İşçiler işten atmaların artacağını söyledi.

İstanbul’da bulunan Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfında “Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar” gerekçesiyle küçülmeye gideceklerini söyledikleri 8 çalışanı işten attı.

Şimdilik, 4 ameliyathane görevlisi, 2 hemşire ve bir çamaşırhane görevlisinin işten atıldığı bildirilirken işten atmaların artacağı söylendi.

İşten atılan çalışanlar, “Pandemide, en zor şartlarda çalıştık, emek verdik. Şimdi işçi kıyımına başlayıp bizi kapının önüne koydular, halka sağlık hizmeti veren bizler bu kıyıma öfkeliyiz” dedi. Sağlık işçileri yakın zamanda bir basın açıklaması ile hastane önünde direnişe başlayacaklarını söyledi. (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

https://www.evrensel.net/haber/530675/yedikule-surp-pirgic-ermeni-hastanesi-vakfinda-isci-kiyimi

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın