İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azeri vekil Akit’e konuştu: Ermenistan ordusu rezil durumda

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Azerbaycan-Ermenistan gerilimini Akit’e anlatan Azerbaycanlı milletvekili Aziz Alekberli, Ermenistan ordusunun rezil bir durumda olduğunu ifade ederek, Ermeniler tarafından yapılan provokasyonların karşılığı olacağının altını çizdi.

 Hasan Eğrigöz  Ankara 

Sözlerinde, “Bu provoke girişimlerini onlar gerekli darbe alıncaya kadar sürdüreceklerdir” diyen Azerbaycanlı milletvekili Aziz Alekberli, “Ermenistan silahlı birliklerinin temas hattının Goranboy bölgesi yönünde sabotaj grubunun Azerbaycan mevzilerine sızma girişiminde bulunması Ermenilerin Tovuz’da yaşadıkları yenilgiyi örtbas etme niyetinden başka bir şey değildir. Gelişen olaylar Ermenilerin artık sağlam düşünme yetilerini kaybetmelerinin açık kanıtıdır. Ermenilerin yarın ya da öbür gün bölgede gerilimi tırmandırmayacakları da belli değil. Genelde, böyle durumlarda geri püskürtüldükten sonra kısa süreliğine bile olsa kendilerine geliyorlar. Düşünüyorum ki, bu provoke girişimlerini onlar gerekli darbe alıncaya kadar sürdüreceklerdir. Bu ölümcül darbeyi ise mutlaka alacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/azeri-vekil-akite-konustu-ermenistan-ordusu-rezil-durumda-1372061.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın