İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Güney Kıbrıs’taki sözde ‘Ermeni Soykırımına’ mesajları kınıyoruz

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kolu, Güney Kıbrıs’ta yayınlanan  sözde ‘Ermeni Soykırımına’ destek mesajları  “şiddetle” kınandı.

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kolu, “24 Nisan Ermeni Soykırımı” iddialarının yeniden gündem yapılmaya çalışıldığına üzüntü ve öfke ile tanık olduklarını belirtti.

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Gençlik Kolu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Güney Kıbrıs’ta yayınlanan  sözde ‘Ermeni Soykırımına’ destek mesajları  “şiddetle” kınandı.

Açıklamada, “bu yalanlara bilerek ortak olan Ermeni sempatizanı ülkelere tutumlarını gözden geçirme,  diğer dünya ülkelerine ise Türkiye’nin sunduğu, konunun  Ortak Tarih Komisyonu tarafından araştırılması önerisine destek verme çağrısı yapıyoruz” denildi.

https://www.kibrispostasi.com/c35-KIBRIS_HABERLERI/n322298-guney-kibristaki-sozde-ermeni-soykirimina-mesajlarikiniyoruz

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın