İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Üçü bir araya geldiler

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Türkiye şehitlerine gözyaşı dökerken onlar bakın ne imzaladılar

Türkiye 36 Mehmetçiğini şehit verdiği gün Ermenistan, Yunanistan ve Kuzey Kıbrıs Rum Kesimi çok önemli bir anlaşmaya imza attılar.

Yunanistan ve Ermenistan Savunma Bakanlıkları Atina’da 2020 için ikili bir işbirliği planı imzaladılar toplantıda Güney Kıbrıs Rum Kesimi de yer aldı.

Yunanistan’da imzalanan protokole Ermenistan adına Savunma Bakanlığı Savunma Politikası Dairesi Başkanı Levon Ayvazyan, katıldı.

21 alanda imzalanan iş birliği protokolünde siber güvenlik, askeri mühendislik, özel kuvvetler alanlarında işbirliğinin pekiştirilmesi amaçlanıyor.

aynı gün Ermenistan, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi Savunma Bakanlıklarının  temsilcileri tarafından 2020 yılı için üçlü bir eylem ve işbirliği  planı da  imzalandı. Taraflar bölgesel konularda da görüş alış verişinde bulundular.

https://www.milligazete.com.tr/haber/3681396/ucu-bir-araya-geldiler

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın