İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cübbeli Ahmet Hoca: Beni sevmez ama kendisine dua ve teşekkür ediyorum

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***
 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sözde Ermeni soykırımı iddialarına ilişkin VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e dua ettiğini belirterek, “Perinçek Beyefendi’ye dua ve teşekkür ediyorum. Avrupa Parlamentosu’nda Ermeni tasarısını reddettiler. Beni sevmez diye biliyorum. Ama biz aynı gemideyiz” dedi.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir TV programında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek‘e teşekkür ettiği konuşmasında, “Doğu Perinçek Beyefendi’ye çok teşekkür ediyorum. Gittiler o zaman, Yaşar Okuyan filan, Avrupa Parlamentosu’nda Ermeni tasarısını reddettiler. Ermeni meselesinde vatanımızı devletimizi müdafaa etti, ben ona teşekkür ediyorum, dua ediyorum” dedi.

Habertürk’te Veyis Ateş‘in sorularını yanıtlayan Ahmet Mahmut Ünlü(Cübbeli Ahmet), ‘Ermeni Soykırımı’ yalanlarına değindi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek‘in Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ndeki duruşuna ilişkin konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, Doğu Perinçek Beyefendi’ye çok teşekkür ediyorum. Gittiler o zaman, Yaşar Okuyan filan, Avrupa Parlamentosu’nda Ermeni tasarısını reddettiler. Nasıl çalıştı, gayret etti, mekik diplomasisi yaptı … Beni sevmez diye biliyorum. Sevmesin. Ben tanışmadım, görüşmedim ama sevmez diye düşünüyorum. Tipten şekilden kaybediyorum. Amma velakin bu adam gitti, Ermeni meselesinde vatanımızı devletimizi müdafaa etti, ben ona teşekkür ediyorum, dua ediyorum. Çünkü memleketimize milletimize bir fayda getirdiysen, tamam. İtikatı şusu busu… Gerçi ‘Ben ataist değilim, ben Müslümanım’ dedi. Böyle bir beyanını da geçende gördüm. Mühim değil. Velev ki vatanımıza milletimize sahip çıkan adam imansız olsun. O Allah’la arasındaki sorun. Ama biz aynı gemideyiz. Bu geminin deliklerini tamir edip su almaması için canımıza malımızla fedakarlık edeceğiz” dedi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cubbeli-ahmet-hoca-ben-sevmez-ama-kendisine-dua-ve-tesekkur-ediyorum-784623.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın