İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ayasofya’da cuma namazı kılınacak… Seccadeni al da gel!

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Ayasofya’nın tekrar camiye dönüştürülmesi için çeşitli programlar düzenleyen Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu, bu hafta cuma namazını kılmak için müminleri Ayasofya’ya çağırıyor. ‘Seccadeni al da gel sloganıyla’ duyurulan organizasyon için platformdan yapılan açıklamada, “Esarete son vermek için bu cuma kıyamdayız!” ifadesine yer verildi.

 

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğünde 1 Şubat Cuma günü Ayasofya’da cuma namazı kılınacak.

‘Seccadeni al da gel!’ sloganıyla duyurulan cuma namazına yoğun katılımın olması bekleniyor.

Platform tarafından hazırlıkları devam eden cuma namazı programına katılacak Müslümanlar, hep birlikte namaz kıldıktan sonra Ayasofya’nın tekrar camiye dönüştürülmesi için dua edecek.

‘Esarete son vermek için bu cuma kıyamdayız!’

Duanın ardından basın açıklamasının yapılacağı organizasyona ilişkin Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’ndan yapılan açıklamada, “Esarete son vermek için bu cuma kıyamdayız! Cuma namazını eda ettikten sonra 14.00’da basın açıklaması yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ayasofyada-cuma-namazi-kilinacak-seccadeni-al-da-gel-598646.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın