İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor

Özhan KIZILTAN

Emekli İnşaat Koordinatörü ve Hür Masonluğun Büyük Üstadı Bülent Akkan, basına sızan haberlere pek sinirlenmiş. İddialara göre Danışma Kurulunda şerefsizler diye bağırmış.  

Kimmiş bu şerefsiz? Şerefsiz dediği kişi Üstadı Muhteremler Danışma Kuruluna katılan bir loca başkanı birader olsa gerek. Danışma kurulu tutanaklarını basına servis etmeyi ancak bu kurula katılan biri başarabilirdi.

Neden yapılmış bu şerefsizlik?

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği olarak Gürcistan’daki birleştirme töreninde Ermeni Büyük Locasını tanıma anlamına gelen davranışlar ve bir kardeşinin adının resmi celsede hırsız olarak zikredilmesine tepki duyulduğu için…

Bülent Bey biliniz ki; Vatanperverliğimiz ve hakikate olan aşkımız kişisel şerefimizden daha üstündür. Eğer bu topraklar üzerinde binlerce genç vatan için toprağa düşerken derneğiniz tarafından muteber işler yapılmayacaksa bırakın biz şerefsiz olalım. Eğer bir kardeşiniz, yetkili kurullarınızda ismiyle birlikte HIRSIZ olarak takdim edilmiş ve siz bu lafları söyleyen kişinin sözünü kesip o sözleri tutanaktan çıkartmıyorsanız biliniz ki, derneğinizin çatısı altında ŞEREFSİZ olmaya cân-ı gönülden niyetli yüzlerce kardeşiniz var. Eski Bir Büyük Üstadınızın Fransız derin devletinin kuruluşlarından olduğu iddia edilen bir kurumda, görev yaptığı dedikodularına cevap verilemiyorsa, dernekle ilgili basında ve sosyal medyada çıkan ciddi haberleri tekzip etmiyorsanız, bırakın bu ülkenin vatanperver evlatları şerefsiz olsunlar. Çok iyi biliyoruz ki; Aranızda hakikat için kendisini feda etmeye hazır, çok sevdiği masonluğu ülkesinin çıkarlarının karşısında asla terazinin diğer kefesine koymadan şerefsiz olmayı seve seve, kana kana göze alacak nice aslan parçaları var.

Beyefendi, siz bizim gibi şerefsizlerin anlamayacağı kadar temiz işler yapıyorsunuz, kardeşlerinizi seviyorsunuz, bu nedenle yüreğinizin ne kadar sevinç ve sevgiyle dolu, önlüğünüz ne kadar temiz ve pak, yüzünüzün ne kadar nur saçtığını gayet iyi biliyoruz. Derneğinize kayıtlı olanlar da Zatı Âli’lerinin ne kadar Büyük Üstatlığa yakıştığını, yirmi dört saat bu topluma bir şeyler katmak için çalıştığınızı, yaptığınız hizmetlerle cehalete nasıl savaş açtığınızı, toplumun aydınlanması için ne kadar çalıştığınızı biliyorlar. İnanın sizin iyi niyet ve fedakârlıkta ne kadar yükseklerde olduğunuzu, ne kadar tekâmül ettiğinizi bilmeyen yok. Neden kızıyorsunuz, bırakın biraz da bizi tanısınlar. Hiddetlenmeyin efendim size hiddetlenmek yakışır mı hiç!

Kamuoyu elbet ülkenize yaptığınız ancak henüz tamamı ayyuka çıkmayan hizmetlerinizin farkına varamadı. Masonluğun coğrafyamız için nedenli önemli olduğunu henüz idrak edemedi. Biliniz ki bu millet sizi gerçekten anladığı gün, o zavallıları lanetleyip sizleri takdir edecek ve adınız ülkemizin tarihine altın harflerle geçerken, bizim gibi içini dışına getiren, yeminine sadık olmayan ve ülkenin menfaatini gözetmeyenlerin şerefsizliği bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır.

Bunun için Süleyman makamından tüm mason şerefinizle kızmakta ne kadar da haklısınız. Çünkü lânet olası biraderleriniz şerefsizliğe devam ediyor…

Özhan KIZILTAN


http://www.akasyam.com/kose-yazisi/4003/biraderleriniz-serefsizlige-devam-ediyor.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın