İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar’ın Başkanlığını Yapan Bülent Akkan Yine Coştu

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Hür ve kabul edilmiş masonlar ın başkanlığını yapan Bülent Akkan yine coştu. Ermeni Soykırımı nı kendi internet sitelerinde yayınlayarak Türkiye aleyhtarlığını açıkça gösteren Ermeni Büyük locası ile işbirliği yaparak Selim Örs’ ü iş birliğine azmettiren Bülent Akkan yaptığıloca başkanları toplantısında yönetim kurulu üyelerini her kesin içerisinde hıyanet ve şerefsizlik ile suçladı. TCK 125’te hakaret suçu tanımlanmıştır. Hakaret fiililerinin cezalandırılmasıyla korunan hukuki değer, kişilerin şeref, haysiyet ve namusu, toplum içindeki itibarı, diğer fertler nezdindeki saygınlığıdır. Burada Bülent Akkan yine TCK nın suç kapsamına aldığı bir fiili bilerek ve isteyerek 3 kişinin değil, onlarca kişinin önünde yapmıştır. Bu sözü işiten ‘’namuslu ve şerefli yönetim kurulu üyelerinin’’ tepkisiz kalmaları kurumun T.C nin anayasaları kapsamında bir dernek olmasından çok, biat edilen, baştaki başkanın ne derse ‘’yarabbi şükür’’ dediği bir yapıya dönüştüğünün kanıtıdır. Daha önceki toplantılarında da yaşat İnan isimli eski masona Hırsız denmiş, kimse sesini çıkartmadığı gibi yaşat İnan isimli şahıs bundan gocunmamıştır bile. Sükût ikrardan gelir demişler. Bu masonlar bunu da sineye çeker.

Bülent Akkan ve onun A takımı (Remzi nin adamları) Yine kendi yandaşlarına eksik bilgi veren olan biteni kendi kısır çekişmelerinin içinde yorumlayarak kendi yandaşlarına algı çarpıtması yapıyor. Devekuşu kafasını kuma gömerek kendisini sakladığını görülmediğini zanneder.

Mason derneğinde büyük görevli olmak demek rskiden kamuda arpalık diye tabir edilen koltuğu kapmak demek. Bunlar locaları gezerler tozarlar hep seyahat ve yemek paralarını dernek öder, Perşembe günü ayarıyla harcırah ta alırlar. Yağma hasan nın ballı böreği. Birde loca başkanları nın yakınlarına burslar vs. çıkartılır. Adamlar bağlanır. Bu loca başkanları her şeyi bilir ama seslerini çıkartmazlar. Sus payı peşin nede olsa. Remzi büyük loca paraları ile  ‘’seyahat ya resullulah’ misali loca loca dolaşır. Daha kimseye kahve ısmarladığı görülmemiştir.-) Yer içer hesabı uğurlayanlar verir. İlim aktardı, onun bir bedeli olmalı. Sonuçta bizde insanız elimizde olmadan gülüyoruz bu sahnelere. Allah tan remzi gibi bir bilge var bu sistemde olmasa masonların hali nice olurdu. Her taşın altından çıkan, Gezi parkı olaylarında eşi ile birlikte aktif rol alan hali hazırda şimdi Fransa Devletine çalışan remzi/bilgi   ile ilgili sür manşet haberimiz olacak. Biraz daha biriksin.

Zamanında mason derneğine bir kardeşine kıyak olsun diye derneğe 1.5 ton zeytinyağı aldıran, derneğin tesislerine don satan (erkek kilodu) Salih mahkeme kapılarında sürünmüş ve sonunda mahkemede beraat etmişti. En büyük karar verici dediğiniz vicdan! TCK ya göre yeterli delil olmadığından beraat ile dava sonuçlanmış olabilir ama vicdan da bu berat var mı takdir okuyucunun. Bu zeytinyağlarını bari fakir fukaralara dağıtsaydınız, beklemekten bozulan yağları tutanakla imha etti bu masonlar. Hep ziyan, hep ziyan.  Şimdi görüyoruz ki her şeyin doğrusunu bilen,  mali ve idari yönden ibra edilmeden istifa ederek başkanlığı bırakan Salih buralarda da rajon kesiyor. Salih sen önce altından kimin iskemleyi çektiğine iyi bak. Sekreterin kimdi? Bunlar ha babam sınıfı gibi olmuşlar. Rıfat Ilgaz’ ın ölümsüz eserine ayıp etmiş olmayalım ama orada Güdük Necmi vardı. En azından insanlara mizah yapar,  güldürür mutlu ederdi. Salih düşündürmek isterken güldürenlerden,  güldürürken düşündürmek ayrı bir konu. Ha babam sınıfının yönetmeni Ertem eğilmez di bunların Yönetmeni Fransa devleti çalışanı  remzi.

İhtiyaç fazlası emlak stokunu eritmek için Kalasoğlu, Akkan ve strateji uzmanı Kürşat bu işleri planlayanlardan. Aslındadoğru da düşünüyor olabilirler dernek’’ ihtiyacı fazlası gayrimenkulü’’ neden alsın ki. Satıp kurtulmak en iyisi.900.000 TL expert raporlu gayrimenkulü 1.100.000 TL ye satıp parayı gayrimenkul fonuna indirmişler. Seyehat ve seçim kulisi paraları çıktı, Remzi sıkıntısız dolanır. Dernek olarak böyle bir hesap tutma veya gayrimenkul portföyünü yönetmek gibi bir iş yetkisi var mı bilmiyoruz.

İnternette kurum hakkında yazı yazanlar çoğu eski kurum mensupları. Bu adamlar yıllarca masonluğun içinde kalıp tövbe edenler. Onların söylediklerini masonların yönetim kurulları dikkate almaya bilirler, kamuoyu yakından takip ediyor. Akkan diyor ki: ‘’Gürcistan Büyük locasının kuruluşunun kararlaştırıldığını, uluslararası toplantılarda uluslararası protokol kurallarına uyulması gerektiğini, toplantıgereği bir ülke veya Büyük locasıyla ilişkimiz olmasa bile yanyana olunabileceğini, kuruluş beratına ortak imza atılabileceğini, anlatılan olayın doğru ama olayın sunumunun yanlış, hedef gösterici ve provoke edici olduğunu….’’ Be hey Bülent Akkan isimli insan: Sen Ermenistan’ın haritada ki yerini bile bilmezsin tarihi ve siyasi ilişkileri nereden bileceksin! Sen ermeni locasını oluşturan kişiler kimler bi araştırsana! Gürcistan da iş tutuğunuz ermeni masonlar kimmiş bir baksana! Ermeni Büyük locası denilen unsurun internet sitesin de ‘’ermeni soy kırımı desteklenmiş’’ idi. Bundan haberin yok mu? Hani masonlukta siyaset yoktu.Belge istiyorsan hemen iadeleri taahhütlü yollayalım.

Şimdiki sözlerimizi samimi ve ard niyetsiz olarak değerlendirin. ‘’ Resmi olmasa da siz kendinizi beyanlarınızda kamu yararı güden bir dernek olarak beyan ediyorsunuz! Ermenistan ile hal böyle iken, kamu yararına olduğu ve ülkesinin menfeat ve çıkarlarını her şeyin üstünde tuttuğunu söyleyen Derneğiniz; kendi ülkesinin düşmanca tavırlar ve eylemlerden dolayı diplomatik ilişkileri kestiği, sınırlarını kapadığı bir ülke ile ortak bir beyanname veya berat dediğiniz kuruluş tesciline imza atmaz. Atamaz demiyoruz. Atmaz. Atar sa Güvenilirliği tartışılır. Buna Diplomatik gaf denir. Türk masonları bu davranışı ile diplomasiyi kamu vicdanını sükûtu hayale uğratmış, kamu vicdanını  yaralamıştır. Akkan o günden sonra nasıl her şey farklılaştı sen biliyorsun. Çalışma arkadaşlarına şerefsiz hain diye hakaret edeceğine ( sükut ettiklerine göre belki de bu konuda haklısın. Doğrusunu cenabı hak bilir) aklın yolunu seç.

Şu strateji uzmanı Ankara lı Eczacı kürşat bir rapor mu ne hazırlıyormuş. İş bitirici Sinan la ha bire yazıp duruyorlar. Yine sinan nın şirkete fatura keseceksiniz. Çabuk bitirsinler onlar hakkında da yorum yazalım.

Kaynak: HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR BÜYÜK LOCASI BAŞKANI BÜLENT AKKAN YİNE ÇOŞTU

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın