İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Milan” Ermeni futbolcu Henrikh Mkhitaryan’la ilgileniyor

İtalyan Calciomercatoweb.it sitesinden edinen bilgiye göre Ermenistan Milli Futbol Takımı kaptanı ve İngiltere’nin Arsenal kulübünün orta saha oyuncusu Henrikh Mkhitaryan Milan kulübü başta olmak üzere Italyan futbol kulüplerinin merak alanında.

Haberde Milan futbol kulübün’ün orta saha oyuncuya ihtiyaç olduğu ve bu konuda neredeyse Mkhitaryan’ın ideal bir seçenek olduğu vurgulanıyor.

Haberde İtalyan kulübünün baş antrenörü Gennaro Gattuso’nun Ocak ayında Ermeni futbolcunun tranferini yapabileceğini de yer aldı.

Hatırlanacağı üzere İngiltere’nin meşhur The Sun gazetesinde yer alan habere göre büyük ihtimalle Arsenal’ı terk edecek.

Sebep olarak gazete İspanya Milli Takımı ve Barcelona oyuncusu Denis Suares’in Arsenal’a muhtemel transferini öne sürüyor. Yani makale yazarı Suares Mkhitaryan’ın yerine geçecek diye iddiada bulunuyor.

Ayrıca, Suares’in muhtemelen artık 2019 yılının Ocak ayından itibaren Arsenal’da oynayacağını öne süren gazete bunun sonucunda da Ermeni futbol yıldızının yakın zamanlarda kulübü terk edeceğini de bildiriyor..


https://www.ermenihaber.am/tr/news/2019/01/09/Ermeni-Milan-Mkhitaryan/145308

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın