İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Her seçimde dine sarılan CHP’nin İstanbul İl Başkanı’ndan Hristiyanlık güzellemesi

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, yurt dışına kaçan Ermeni kökenli FETÖ firarisi Hayko Bağdat’a “dininizin kıymetini bilin” diye tweet attı.

(gunes.com/ HABER MERKEZİ)

Anadolunun değerlerini reddeden ve İslamiyet karşıtı politika üreten CHP yönetimi seçim dönemlerinde yaptığı sahte dini figürlerle oy kapma stratejisinde fire verdi. CHP’li Kaftancıoğlu, FETÖ’cü firari Hayko Bağdat’ın tweetinin altına, “Geçen gün Kilise’de bir törene katıldım da dininizin kıymetini bilin sevgili Hayko. İyi seneler bu arada” ifadelerini kullandı.

“Tanrı inancım yoktur” sözüyle çok konuşulan CHP’li Kaftancıoğlu’nun bu davranışı bir kez daha CHP seçmeninin acı gerçeklerle yüzleşmesine neden oldu.

BİRİ HER GÜN CUMA NAMAZI KILAR

24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza atmıştı.

CHP’li İnce, Kahramanmaraş’taki mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap verirken, her gün Cuma namazı kıldığını söylemişti. İnce, “Ben kimseye yalan söylemem. Ben 5 vakit namaz kılıyor falan değilim. Ama her gün Allah’a şükür, 15 yaşından beri Cuma namazı kılıyorum” demişti

PAPAZ HEYKELİ DİKEN YENİ ADAY, SEÇİMLER GELİNCE CAMİDE POZ VERİR 

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, seçimlere Fatih Camii’nde Cuma namazı kılarak start verdi.

İmamoğlu’nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde diktiği papaz heykeli çok konuşulmuştu.

Türk katili papaz Makarios heykeli, kimliği belirsiz kişilerce kırılmıştı.

Heykelin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzüne yaptığı ilk icraatlarından biri olduğu belirtiliyor.


http://www.gunes.com/gundem/her-secimde-dine-sarilan-chpnin-istanbul-il-baskanindan-hristiyanlik-guzellemesi-942196

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın