İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Protestan Kilisesi Üyeleri ‘Noel’i Kutladı

Samsun Atakum’da yer alan Protestan Kilisesi üyeleri, Pastör Orhan Pıçaklar koordinesinde Noel’i kutladı. Pastör Pıçaklar, yeni yılın huzur ve bereket getirmesini diledi

Samsun’un Atakum İlçesi’nde yer alan Protestan Kilisesi üyeleri, yeni inşa edilen kilise binasında Noel’i kutladı. Pastör Orhan Pıçaklar koordinesinde gerçekleşen kutlama programına katılan Karadeniz bölgesinden gelen Hristiyanlar, yeni yılın heyecanını erken yaşadı.

Hristiyanlar, Türk devletine, yöneticilerine bağlılıklarını ifade ederek, ülkemize bereket gelmesi, dahada zengin ve bir mutlu ülke olması, yöneticilerin sağlıkla ve huzurla işlerini yapmaları için dua etti. 

Pastör Orhan Pıçaklar, yeni yılın huzur, sağlık ve  bereket getirmesini diledi. Tüm dünyaya ve ülkemize esenliğin gelmesi için dua eden Pıçaklar, Hz. İsa’nın doğum günü olarak kutlanan Noel’de bir yılı geride bırakarak, yeni bir yıla umutla girdiklerini söyledi.

BU TABLO TÜRKİYE’NİN BÜYÜKLÜĞÜDÜR 

Pastör Pıçaklar, “Yeni yılın, tüm dünyaya huzur ve esenlik getirmesi için dua ediyoruz. Bu Noel kutlaması bizim için ayrıca önemlidir. Devletimizin kucak açtığı Hristiyan Iraklı ve İran’lılar, yabancı uluslardan oluşan insanlar, okumak için ülkemize gelen Afrikalı Hristiyanlar, Türkiye’yi kendilerine vatan bilmişlerdir. Kendileri ile kilisemizde buluşup, hep birlikte ilahiler ve dualar ettiğimiz birlik zamanları oldu. İnsanlar gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapıyorlar. Bu tablo Türkiye’nin büyüklüğünü gösterir” dedi. Feride İÇKİLLİ

https://www.hedefhalk.com/haber/protestan-kilisesi-uyeleri-noeli-kutladi-1525501

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın