İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tumo Center – 2018 Tumo Yaz Kampı

Tumo Center 2018 Yaz Kampı kayıtları başlamıştır. İstanbul kafilesi 15-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında kampa katılım sağlayacaktır. Kamp ücreti $1516 olup, uygulamalı yaratıcı teknoloji atölyeleri 10-18 yaş arası gençler içindir. Kayıt ve detaylı bilgi için info@tetajanda.com / 0531 682 9900.

Bu ücrete konaklama ve refakat hizmetleri / Zvartnots havalimanı transferleri / yemek / şehir turları / spor aktiviteleri dahildir.

Dünyanın çeşitli yerlerinde aynı şekilde düşünebilen, sanata ve teknolojiye ilgili gençleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir yaz kampı olan TUMO Camp, öğrencilere hem eğlenebilecekleri hem de kendilerini birçok alanda geliştirebilecekleri bir ortam sunuyor. Bu yıl 15 – 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampta öğrenciler TUMO atölyelerine ve atletik aktivitelere katılıp Ermenistan’ın en güzel bölgelerini keşfedebilir.

Yaz kampı sadece 10-18 yaş arası öğrenciler için düzenlenmiş olup katılımcının isteği doğrultusunda 1 ila 8 haftalık bir programdan oluşmaktadır. Kampın odak noktalarında ise web tasarımı, animasyon, oyun tasarımı ve dijital medya bulunuyor. Bu alanların yanı sıra öğrenciler müzik, fotoğrafçılık ve robotik gibi tamamlayıcı teknik ve sanatsal alanlarda da eğitim alabilecekler.

 

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın