İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi ön eleme ve ana tur kuraları çekildi

HYETERT – Ağustos ayındaki ön eleme turu ve Ekim ayındaki ana tur için kura grupları belirlendi. Türkiye’yi UEFA Futsal Şampiyonalar Ligi’nde temsil edecek Şişli Spor Kulübü rakipleri belli oldu. İsviçre’nin Nyon şehrinde yapılan kura çekimine kulüp adına Yönetim Kurulu üyeleri Zare Karakaş ve Jilda Bal hazır bulundular.

Şişli Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Zare Karakaş – Jilda Bal

F Grubunda mücadele edecek olan Türkiye temsilcisi Şişli Spor Kulübü, Almanya’nın Stuttgart, İsveç’in Örebro ve Gürcistan’ın Georgians takımları ile eşleşti.

Maçlar 23-28 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart şehrinde oynanacak. 

Şişli Spor Kulübü Futsal Branşından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Arek Dolar bugün ( 08 Temmuz Cuma günü ) Lig Radyo’da Mehmet Ayan’ın konuğu oldu.

C Grubunda mücadele verecek olan Ermenistan ise grupta ev sahibi konumunda.

Group C: Yerevan (ARM, hosts), London Helvecia (ENG), Petro-w (LVA), Europa (GIB)

• İlk Çıkışlar: Amigo Northwest, Cardiff, Città di Eboli, Folgore, Fortuna Wiener Neustadt, Ísbjörninn, İstanbul Şişli, Nistru Chişinău, Palma, Piast Gliwice, Pula, Nistru Chişinău, Stuttgart, Technion Haifa, Vesteralen, Erivan

Maç Takvimi

Preliminary round: 23–28 Ağustos
Main round: 25–30 Ekim
Elite round draw: 8 Kasım
Elite round: 22–27 Kasım
Finals draw: TBC (İleriki bir zamanda ilan edilecek)
Finals: TBC Nisan/Mayıs

UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi sezonu ön eleme ve ana tur kura çekimleriyle şekillendi.

52 dernekten 56 katılımcının her biri bir veya iki turda yer alacak. Dört ülke (İspanya, Portekiz, Kazakistan ve Hırvatistan) iki kulübe giriyor ve bu ülkelerin sekiz temsilcisi – Barça sahipleri dahil – 25-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ana tura veda eden en yüksek katsayılara sahip 24 takım arasında yer alıyor.

Diğer 32 takım, kalan ana tur yerlerini doldurmayı hedefleyen 23-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ön eleme turuna başlıyor. Ana tur, ilkbaharda eleme finalleri için dört yarışmacıyı belirleyecek olan Kasım ayındaki elit tura çıkıyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın