İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni silahlı gruplar, Azerbaycan askerlerine ateş açtı

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***
Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus barış güçlerinin kontrolü altında olan arazilerde yasa dışı olarak konuşlanan Ermeni silahlı grupların Azerbaycan askerlerinin bulunduğu mevzilere ateş açtığı bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında yasa dışı konuşlanan Ermeni silahlı gruplar tarafından, 21 Ağustos yerel saatle 23.40’dan 22 Ağustos 00.40’a kadar Ağdam ilinin Muğanlı, Hocalı ilinin Sığnah ve Hocavend ilinin Tağacard yerleşkelerindeki Azerbaycan ordusunun mevzilerine ateş açıldığı belirtildi.

Açıklamada, Ermenilere yanıt ateşiyle karşılık verildiği, Azerbaycan askerleri arasında ölen ya da yaralanan olmadığı ve durumun Azerbaycan ordusunun kontrolü altında olduğu ifade edildi.


Sabah Gazetesi

Yorumlar kapatıldı.