İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye Yahudi toplumundan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na “Amen”li destek

21.01.2018 12:23

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PYD/PKK ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nın bugünkü bölümünde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri sınırdan Afrin’deki noktalara ilerlemeye başladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait 72 savaş uçağı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki Afrin ilçesinde belirlenen terör örgütü PYD/PKK’ya ait 113 hedeften 108’ini vurdu.

Harekat kapsamında çeşitli birliklerden Hatay’a gelen çok sayıda komando, tank ve zırhlı personel taşıyıcı sevkiyatları gece boyu sürdü.

Operasyon kapsamında Türk askeri de sınırı geçti. TSK’ya bağlı Özel Kuvvetler ve komandolar Suriye’ye intikal etti.

YAHUDİ TOPLUMUNDAN DESTEK

Türkiye Yahudi toplumu da operasyona destek vererek, Cemaat Vakıflarının, “Cemaat Vakıflarımız olarak Silahlı Kuvvetlerimiz’e, “Zeytin Dalı Harekatı”nda başarılar temenni eder, bölgemizde ve dünyada sağduyu, barış, yapıcı işbirliği ve huzurun hakim olmasını dileriz. #ZeytinDaliHarekati” şeklindeki mesajını sosyal medyada paylaştı.

Türkiye Yahudi toplumu hesabından mesaja “Amen” notu da ekledi.


http://www.superhaber.tv/turkiye-yahudi-toplumundan-zeytin-dali-harekatina-amenli-destek-104617-haber

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın