İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni basını Kaftancıoğlu’na sahip çıktı

Sözde Ermeni soykırımı yalanını savunan mesajlarıyla büyük tepki çeken CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na Ermeni basını sahip çıktı

Daha önce sözde Ermeni soykırımı iddialarını kabul eden sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ermenistan’ın önde gelen haber sitelerinden News.am’de, ‘Ermeni soykırımını tanıyan Türk kadını ana muhalefet partisinin İstanbul il başkanı oldu’ manşeti ile haber oldu.


Haberde Kaftancıoğlu’nun ayrıca hükümet yanlısı medya tarafından hedef haline getirildiği ve hakkında ‘iftira kampanyası’ başlatıldığı öne sürüldü.

Kaftancıoğlu hakkındaki temel suçlamanın, sözde Ermeni soykırımının 24 Nisan 2012’deki yıldönümünde Twitter hesabından paylaştığı, sözde soykırımı tanıyan bir tweet olduğunun iddia edildiği haberde Kaftancıoğlu’nun ilgili tweet’i de paylaşıldı:

Kaftancıoğlu yine 2012 yılına ait bir tweetinde, terörle mücadele için yapılan operasyonları ve bu konudaki haberlerde yer alan ifadeleri eleştirerek, “NTV Haber: ………. etkisiz hale getirildi diye vermiş haberi. Ne zamandır ‘etkisiz hale getirme’, ‘öldürme’ ile eşanlamlı kullanılır oldu? Yuh” tweetini paylaşmıştı.

 

https://www.aydinlik.com.tr/ermeni-basini-kaftancioglu-na-sahip-cikti-dunya-ocak-2018-3

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın