İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

William Lahew: Kasım’da NATO-Gürcistan tatbikatlarına Ermenistan’ın katılımını bekliyoruz

NATO Güney Kafkasya Ofisi Bşk, elçi William Lahew, Kuzey Atlantik Asamblesinin herşeye karşın Ermenista’la ilişkili bir dizi programları olduğunu belirten Lahew ″Ermenistan Savunma Bakanlığıyla yolsuzluk riskinin bertaraf edilmesi amacıyla çalışıyoruz. Bu yıl Kasım’da Ermenistan’ın NATO-Gürcistan Tatbikatına katılmasını bekliyoruz. Biz, Ermenistan’ın da katılacağı her yıl düzenlenen tatbikatlar olmasını bekliyoruz″ dedi.

***
Ermenistan egemen bir devlettir ve NATO, onun Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü (KGAÖ) üyeliği seçimine saygı duymaktadır. Beyan 12 Eylül’de Erivan’da çalışmalarına başlayan «Önümüzdeki Tehditler: Galler’den Varşova ve ötesine NATO» açık Konferansı esnasında NATO Güney Kafkasya Ofisi Bşk, elçi William Lahew’dan geldi.
Kuzey Atlantik Asamblesinin herşeye karşın Ermenista’la ilişkili bir dizi programları olduğunu belirten Lahew ″Ermenistan Savunma Bakanlığıyla yolsuzluk riskinin bertaraf edilmesi amacıyla çalışıyoruz. Bu yıl Kasım’da Ermenistan’ın NATO-Gürcistan Tatbikatına katılmasını bekliyoruz. Biz, Ermenistan’ın da katılacağı her yıl düzenlenen tatbikatlar olmasını bekliyoruz″ dedi.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.