İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

15 Temmuz’dan bir gün önce kritik mesajlar

15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce “nifaksavar” isimli kullanıcının attığı mesajlar dikkat çekti. Twitter’daki “nifaksavar” isimli kullanıcının 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce attığı mesajlar dikkat çekti. Söz konusu hesabın darbe girişiminden önceden haberdar olduğu fark edildi. Cemaat’e yakın olduğu belli olan “Nifaksavar” adlı hesaptan, 14 Temmuz’da şu mesajların yazıldığı ortaya çıktı: “Rte kilicdaroglu bahceli perincek hepsi pakrodin. Pakrodin cetesinin ele geciremedigi bir tsk kaldi onumuzdeki gunler Tsk insiyatif alacak.” (Bu gidişle Yahudi ya da Ermeni olmayan lider kalmayacak Türkiye’de 🙂 HYETERT)

 “PAKRUDİN TERÖR ÖRGÜTÜ” NEDİR
Darbe girişiminden bir gün önce, 14 Temmuz’da “TSK inisiyatif alacak” diye mesaj atan “nifaksavar” isimli hesap; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ve Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’i, “Pakrudin örügütü”nün mensubu olmakla suçlamıştı.
Peki, nedir bu “Pakrudin terör örgütü” ve Fethullah Gülen’le ne ilişkisi var?
Fethullah Gülen Kasım 2015 yılındaki bir konuşmasında şöyle demişti:
“Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudin Terör Örgütü’nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü’nün Allah belasını versin!.. Terör örgütü olmayana, ‘terör örgütü’ diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana ‘paralel’ diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiş yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın bağrına devirsin, gübre kılsın hepsini!..”
Ermeniler içinde Yahudi orijinli bir unsurun 2 bin 700 yıldır varlığını sürdürdüğü Pakraduniler (Bagratuni/Bagratids), asırlarca Ermeni toplumunu yönettiği iddia edilen gizli (Kripto) Yahudi asıllı cemaate deniyor.
Ermeni cemaatinden Levon Panos Dabağyan, 2006 yılında Cemaat’in yayını Aksiyon Dergisinde vermiş olduğu röportajında; Pakradunilerin Ermenilerden farklı bir yaşam sürdüklerini, geleneklerini devam ettirdiklerini, domuz eti yemediklerini ve çocuklarına İbrani isimler verdiklerini söylüyordu. (Aksiyon Dergisi/Mustafa Aydın Ermenileri Yöneten Yahudiler, 03/04/2006)
Fethullah Gülen’in de bedduasında bu Ermeni görünümlü Yahudi kökenli yapıyı kastettiğini Odatv 2015 yılında sayfalarına taşımıştı.
İŞTE O HABERİMİZ
Odatv.com

Yorumlar kapatıldı.