İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Wikimedia CEE Meeting 2016 konferansı Ermenistan’da gerçekleştirilecek

27-29 Ağustos tarihlerinde Ermenistan’ın Dilijan şehrinde bulunan “UWC Dilijan” Koleji, Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinin Wikimedia kuruluş ve grupların yıllık konferansı olan Wikimedia CEE Meeting 2016″e evsahipliği yapacak. Konferans, “Wikimedia Ermenistan” ile “Wikimedia Fonu” tarafından, “Scholae  Mundi Armenia” hayırseverlik fonunun desteğiyle düzenleniyor.

Etkinliğe, Wikimedia Fonu’nun icra direktörü Kathrin Meyer’in başkanlığındaki heyet ile Avusturya, Beyaz Rusya,  Almanya, Yunanistan, İtalya, Rusya, Türkiye, ABD dahil 27 ülkeden Ermenistan’a gelen Wikimedia temsilcileri katılacak.
“Wikimedia Ermenistan” başkanı Susanna Mıkrtçyan, bu konferansın, hem “Wikimedia Ermenistan”, hem de “UWC Dilijan” için çok önemli bir etkinlik olduğuna vugu yaparak, “Scholae  Mundi Armenia” ve “IDeA” fonları ile ileride ayrıca başka projeler çerçevesinde verimli işbirliğine devam edileceğini ümit ettiğini dile getirdi.
“UWC Dilijan” Kolejinin yönetim kurulu başkanı Veronika Zonnabend ise, konferans sırasında özellikle Ermenistan’da kaliteli eğitim teknolojileri konusunun ele alınacağını bildirdi.
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.