İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Akhoyan: Rusya Ermenistan’ı da Azerbaycan’ı da darıltmamaya çalışıyor

Ermenistan Millet Meclisi üyesi, milletvekili Aragats Akhoyan, Rusya’nın bölge politikasının anlaşılır olduğunu kaydederek ″Rus tarafı, bölgedeki en güven verici ortak olarak Ermenistan’ın duruşunu çok iyi biliyor″ dedi. Hatırlatalım: RF devlet başkanı Vladimir Putin 8 Ağustos’ta Azerbaycan lideri İlham Aliyev’le buluşmasında, Rusya’nın Karabağ meselesinde hem Azerbaycan hem de Ermenistan için karşılıklı tavizlere dayalı ve taraflar için kabul edilebilir çözüm bulmaları gayretinde olacağını belirtti.

***
Doğal olarak bölgede büyük oyuncu Rusya, kimseyi darıltmayacak şekilde hareket etme arzusunda. Görüş bugün 9 Ağustos’ta düzenlenen basın toplantısında Ermenistan Millet Meclisi üyesi, milletvekili Aragats Akhoyan’dan geldi.
Bu bağlamda milletvekili Rusya’nın bölge politikasının anlaşılır olduğunu kaydederek ″Rus tarafı, bölgedeki en güven verici ortak olarak Ermenistan’ın duruşunu çok iyi biliyor″ dedi.
Hatırlatalım: RF devlet başkanı Vladimir Putin 8 Ağustos’ta Azerbaycan lideri İlham Aliyev’le buluşmasında, Rusya’nın Karabağ meselesinde hem Azerbaycan hem de Ermenistan için karşılıklı tavizlere dayalı ve taraflar için kabul edilebilir çözüm bulmaları gayretinde olacağını belirtti.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.