İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

UGS: Asayiş ekipleri silahlı grupla yoğun müzakerelere devam ediyor

«Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi (UGS) 17 Temmuz 2016’da Polis Devriye ve Nöbet Servisi Alayına (PDNSA)  yapılan silahlı saldırı sonucu oluşan duruma ilişkin bilgi vermeye devam etmektedir. Şu an itibarıyla Ermenistan asayiş organları temsilcileri silahlı grup üyeleriyle onların kamu otoritesine teslim olmalarının tertiplenmesi ve rehinelerin serbest bırakılması için, özel operasyon düzenlemeksizin yoğun müzakerelere devam etmekteler.

***
Asayiş ekipleri silahlı grupla yoğun müzakerelere devam ediyor. Bilgi Ulusal Güvenlik Servisi bülteniyle geldi.
Bültende şunlar kaydedildi:
«Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi (UGS) 17 Temmuz 2016’da Polis Devriye ve Nöbet Servisi Alayına (PDNSA)  yapılan silahlı saldırı sonucu oluşan duruma ilişkin bilgi vermeye devam etmektedir.
Şu an itibarıyla Ermenistan asayiş organları temsilcileri silahlı grup üyeleriyle onların kamu otoritesine teslim olmalarının tertiplenmesi ve rehinelerin serbest bırakılması için, özel operasyon düzenlemeksizin yoğun müzakerelere devam  etmekteler.
Ermenistan asayiş organları silahlı grubu olası yeni kan dökülmesinden uzak tutmak için olası hr şeyi yapmakta, önlerine koydukları meseleyi çözmek için yeterli potansiyel ve kabiliyete sahiptirler.
Ermenistan UGS herkese, yetkili organların kati faaliyet sahasında bulunan meselelerin çözümüne müdahil olmamaları, faaliyetlerini gereğince ve verimli gerçekleştirilmesine mani olunmaması, böylece arzu edilen nihai sonuca ulaşılmasına destk olunmasını salık verdi».
Hatırlatalım: 17 Temmuz uz sabahı bir grup silahlı kişi PDNSA’yı işgal ederek burada bulunan polisleri rehin aldı. Olay esnasında bir albay şehit düşerken birkaç polis yaralandılar. İşgalciler daha sonra iyi niyet ifadesi olarak rehin alınan bir polis ve bir sivili serbest bıraktılar.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.