İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Skandal Ermeni kararına Gökçek’ten bomba öneri!

Almanya’ya tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten gündeme bomba gibi düşecek bir öneri geldi. Başkan Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘ Türkiye de tek taraflı Ermeni katliamı olduğunu iddia etmek, insanları kine ve düşmanlığa sevk etmek nedeniyle suç sayılsın.’teklifinde bulundu. (Hem de ne bomba!!! HYETERT)

***
Almanya’ya aldığı sözde soykırım kararına tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten ses getirecek bir öneri geldi.
 Almanya parlamentosu, sözde “Ermeni Soykırımı” iddialarının kabulünü öngören yasa tasarısı meclis tarafından kabul gördü. Tasarının kabul edilmesi sonrası Türkiye’nin Almanya Büyükelçisi, Hüseyin Avni Karslıoğlu Türkiye’ye geri çağırıldı.
Almanya’ya tepkiler çığ gibi büyürken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten gündeme bomba gibi düşecek bir öneri geldi.
SUÇ SAYILSIN
Başkan Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘ Türkiye de tek taraflı Ermeni katliamı olduğunu iddia etmek, insanları kine ve düşmanlığa sevk etmek nedeniyle suç sayılsın.’teklifinde bulundu.
‘KATLİAMLA YÜZLEŞELİM’ DEMİŞLERDİ
Almanya’nın soykırım kararı hakkında Selahattin Demirtaş ‘Gecikmiş bir karar’ yorumunda bulunurken Figen Yüksekdağ ise ‘Katliamla neden yüzleşmeyelim’ demişti.
KABUL EDİLİRSE YARGILANACAKLAR
Gökçek’in önerisi kabul edilip, yasalaşırsa Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş yargılanacaklar.

Yorumlar kapatıldı.