İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sokak arasında korsan kilise

Faruk Arslan

Kilise açmak için gereken karmaşık yasal prosedürü ve denetimi devre dışı bırakmak isteyen sinsi misyonerlerin, dernek adı altında mahalle aralarında kilise kurdukları tespit edildi. Yüzyıllar boyunca Müslüman Anadolu’ya bölücü ve yıkıcı akınlar düzenleyerek kadın, çocuk, yaşlı gözetmeksizin katliamlar yapan istilacı Haçlılar’ın bu coğrafya üzerindeki kirli emelleri bitmek bilmiyor. (İslam’dan korkmak, İslamofobi, İslam karşıtlığı suç ama Hıristiyanlara nefret kusmak, boğazlamak serbest. Binlerce kilise yakılıp yıkıldı bu zihniyet hala doymadı vandallığa. HYETERT)

  
 İnancı zayıf mü’minleri dejenere etmek için tahrif olmuş İncil’lerin içine para dahi koyarak dağıttıkları ortaya çıkan Haçlı misyonerlerin yeni taktiğinin dernek adı altında kilise faaliyetleri yürütmek olduğu tespit edildi.
HEDEFLERİNDE ÇOCUKLAR VAR
İstanbul’da Kadıköy ve Üsküdar’da açılan “Yaşam Aile Kilisesi Derneği” bunlardan sadece bir tanesi. Aile kilisesi kılıfıyla sokak aralarında çeşitli sosyal aktivitelerle ilgi toplamaya çalışan Haçlı misyonerlerin, çocuklar için ücretsiz İngilizce kursları ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek sâfî zihinleri iğfal etmeye çalıştığı belirlendi.
Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi, Yamacı Sokak’taki dernek görünümlü Haçlı merkezinin, ‘tüm kötülüklerin anası’ olan içki satışının yapıldığı birahanenin tam karşısında yer alması ayrıca dikkat çekiyor.
İNTERNETTE ‘DERNEK’ TABİRİNE DE GEREK GÖRMÜYORLAR!
Laiklik menemi gerekçesiyle İslâmî çalışmaların yıllardır engellerle karşılaştığı yüzde 99’u Müslüman olan Türkiye’de, ibadet yeri olarak bir kilise açmanın çeşitli yasal ve karmaşık prosedürlere tâbi olduğu gerekçesiyle bu yola artık başvurmadığı gözlenen misyonerlerin, daha rahat hereket imkânı bulmak için dernek görünümüyle faaliyet yürütmeleri ‘sinsilik’ olarak yorumlanıyor. Haçlıların dernek kapsamında hayata geçirdikleri oluşumun internet sitesinde ise dernek ibaresinin yer almadığı ve direkt olarak “Yaşam Kilisesi” tabirinin kullanıldığı görülüyor. Kadıköy Bağdat Caddesi, Zühtüpaşa Mahallesindeki derneğin internet sitesindeki adres bilgisi kısmında aleni olarak “Kilise nerede?” ifadelesi yer alıyor.
MİSYONERLİĞİN DAYANAĞI ANAYASAYMIŞ!
Dernek görünümlü seyyar kilisenin internet sitesinde ayrıca Hakan Taştan isimli bir gayrimüslimin “Gerçeğin Sesi” başlığı altında videoları yayınlanıyor. Yoğun Hristiyanlık propagandasının yapıldığı videolarda misyonerliğin kötü bir şey olmadığı ve yasal gücünü Anayasa’dan aldığına dair skandal ifadeler kullanılıyor. Aynı sitede “Anadolu’ya Sesleniş”, “Tarihte Hristiyan Türkler”, “Hristiyan Tapınışının Tanımı”, “Hey Gâvur, Anlatsana” gibi kitapların da ücretsiz olarak satışının yapıldığı görülüyor.
BU SİNSİ OYUNA DUR DENİLSİN
Başvurdukları sinsi oyun ile açıkça yasaları çiğneyen dernek görünümlü kiliseler konusunda ilgili makamların derhal harekete geçmesi ve istilacı misyonerlerin sinsi oyununa ‘dur’ demesi bekleniyor.

Yorumlar kapatıldı.