İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan, 2016’nın en ucuz tatil yerleri listesinde yer aldı

DaTravel.com seyahat sitesinin uzmanları, ilkbahar turizm mevsimi arifesinde yurtdışı seyahat ve sahil tatili için en ucuz yerlerin listesini hazırladı. Edinen bilgiye göre , Ermenistan da bu listede yer aldı. Uzmanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu’na üye ülkelere giderken giriş vizeleri almakla ilgili masraflardan kaçınılabileceğini vurguluyor. 2016 yılının ilkbaharında Yerevan’a kadar gidiş-dönüşün ortalama ücreti, 13.000 ruble veya 177 ABD doları kadar olacak. Otellerde bir gecelik konaklamanın en düşük fiyatı ise 2000 Ruble veya 25 ABD dolardır. Kazakistan’a gitmek ve Astana’da konaklamak için de yaklaşık aynı fiyatlar geçerli.

Gürcistan’a seyahat masrafları 15.000 rubleden (205 ABD doları) başlarken, konaklama fiyatları adeta Ermenistan ve Kazakistan’daki kadardır.  Toplamda bu üç ülkede bir haftalık tatilin maliyeti yaklaşık 27.000 Ruble (370 ABD doları) seviyesinde olabilir.
DaTravel.com’un listesinde ayrıca Litvanya, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, İtalya , Tailand, Viietnam ve Çin Cumhuriiyeti de yer aldı.
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.