İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kiro Manoyan: Change.org portal, AKPM’nde anti-Ermeni raporlara karşı imza kampanyası başladı

Taşnaksutyun Ermeni Davası Avrupa Ofisi, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Komisyonlarının kabul ettiği anti-Ermeni raporlara karşı imza kampanyası başlattı. Beyanat 13 Ocak’ta gerçekleşen basın toplantısında Taşnaksutyun Ermeni Davası ve Siyasi İşler Ofisi Direktörü Kiro Manoyan’dan geldi.

Arzu eden herkesin change.org aracılığıyla kampanyaya katılabileceğini ifade eden Manoyan “Ermeni tarafı olası herşeyi yaptı ve yapmaya devam edecek. Politik araçlarla durumu değiştirmeye çabalamalıyız” dedi. Kampanya tertipçilerinin 1500 imza toplama umudunda olduklarını, ancak bariyeri aştıklarıdan şimdi 2500’e kadar imza toplanmasını beklediklerini kaydederek “İmza kampanyası baskı aracı olarak hizmet edecek” dedi.
AK PM Ocak oturum dönemi gündeminde Bosna’lı parlamenter Militsa Markovic’in “Azerbaycan sınır havalisi sakinlerinin maksatlı olarak susuz bırakılması” ve Robert Walter’ın “Dağlık Karabağ ve Azerbaycan’ın diğer işgal altındaki topraklarında durum” başlıklı 2 Ermeni karşıtı rapor yer almakta.
AK PM Kış Dönemi oturumları 25 Ocak’ta başlamakta.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.