İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Stepanakert, Bakü’nün ‘Yeni Yıl şakası’nı espriyle karşıladı

“Dağlık Karabağ Azerbaycan toplumu” denilen dernek başkanı Bayram Safarov’un “Karabağ Ermenileri ruhen kendilerini Azerbaycan yurttaşı olarak kabul ediyorlar, ancak açıkça bunu söylemekten korkuyorlar” ifadesini yorumlaması ricasıyla başvurduğu Dağlık Karabağ Cumhuriyeti (DKC) Cumhurbaşkanlığı basın sözcüsü Davit Babayan’dan geldi. “Bu Bayram Safarov’un Yeni Yıl şakasıdır. Biz Azerbaycan’ı çok ‘seviyor’ ve tekrar Sugait, Bakü, Kirovabad’ı yaşamak için yurttaşı olma yönünde ‘sabredemiyoruz’. Benzeri becerikli sözlerle Bayram Safarov’un BDT, Avrupa ve Amerikan nükteli şovlarında büyük bir geleceği var” dedi.

***
Bayram Safarov’un beyanatını Yeni Yıl şakasından başka herhangi bir şekilde nitelendirmek zor. Beyanat, “Dağlık Karabağ Azerbaycan toplumu” denilen dernek başkanı Bayram Safarov’un “Karabağ Ermenileri ruhen kendilerini Azerbaycan yurttaşı olarak kabul ediyorlar, ancak açıkça bunu söylemekten korkuyorlar” ifadesini yorumlaması ricasıyla başvurduğu Dağlık Karabağ Cumhuriyeti (DKC) Cumhurbaşkanlığı basın sözcüsü Davit Babayan’dan geldi.
Babayan şunları kaydetti:
“Bu Bayram Safarov’un Yeni Yıl şakasıdır. Biz Azerbaycan’ı çok ‘seviyor’ ve tekrar Sugait, Bakü, Kirovabad’ı yaşamak için yurttaşı olma yönünde ‘sabredemiyoruz’. Benzeri becerikli sözlerle Bayram Safarov’un BDT, Avrupa ve Amerikan nükteli şovlarında büyük bir geleceği var” dedi.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.