İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Cübbeli’ nefret: ‘PeKeKe’ diyenler örgüt üyesi, bunlar Ermeni, gavur, sünnetsiz

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Vahdet yazarı Ahmet Mahmut Ünlü, PKK’yı ‘PeKeKe’ olarak telaffuz edenleri örgüt üyesi ilan etti.



Ünlü, son dönemdeki çatışmalı süreçte hayatını kaybeden PKK’lılar için de “Bunlar Kürt değil. Bunlar Ermeni gâvur, sünnetsiz. Bunlar haç çıkarıyorlar. Herif geberirken haç çıkarıyor, videoları var. Dolayısıyla bunlar Müslüman Kürt değil. Bunlar gâvur. Bizim gâvurlara beddua etmeye hakkımız var” ifadelerini kullandı.

Sırtlarını dayamışlar gavurlara

‘PKK LPG’ye dayandı’ başlıklı bugünkü yazısında Türkiye’nin ‘yedi düvel’le savaştığını savunan Ünlü, şöyle devam etti: “Yahudi burayla uğraşıyor. Amerika arkasında. Almanya, Avrupa, Ermenistan, Yunanistan bütün gâvurlar PKK adı altında bir arada. Onlara sırtını dayamış bir parti var. Sırtlarını dayamışlar gâvurlara.”

PeKeKe dediği zaman anlayın ki onlardan

Yazısında okuyucularına PKK üyelerini teşhis için ‘taktik’ veren Ünlü, “Biz PeKaKa diyoruz. Onlardan olanlar PeKeKe diyor. Size taktik vereyim. Biri PeKeKe dediği zaman anlayın ki onlardan” diye yazdı.

Bunlar Ermeni gâvur, sünnetsiz

“Ordu, asker bayağı bir şey yaptı. Allah onları her sahada muzaffer eylesin. Bunların bütün inlerine, yuvalarına girilip hepsinin gebertilmesini nasip etsin” diyen Ünlü, beddua gerekçesiniyse şöyle açıkladı: “Bunlar Kürt değil. Bunlar Ermeni gâvur, sünnetsiz. Bunlar haç çıkarıyorlar. Herif geberirken haç çıkarıyor, videoları var. Dolayısıyla bunlar Müslüman Kürt değil. Bunlar gâvur. Bizim gâvurlara beddua etmeye hakkımız var.”

http://www.diken.com.tr/cubbeli-nefret-pekeke-diyenler-orgut-uyesi-bunlar-ermeni-gavur-sunnetsiz/

Yorumlar kapatıldı.