İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kars ve Çevresindeki Ermeni faaliyetlerine tepki

Kars’ta Ermenilerin Anı’da konser vermesi ve ayin yapmasına tepki gösteren Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, bölücüler, şer odakları ve içlerine Ermeni kaçmışlar tarafından eleştirilerek, tehdit edildiklerini belirtti.  Adıgüzel, her karışı mübarek şehit kanıyla sulanmış olan vatan topraklarının üzerindeki sinsi, alçak ve şerefsiz planları boşa çıkaracaklarını söyledi. (Kimin ne haddine sizleri tehdit etme. Tehdit, şantaj, vurma, kırma sizinlerin işi. HYETERT)

Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kars ve çevresinde Ermeni faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Türk düşmanı Ermeni diasporasının Kars ve çevresinde yaptığı faaliyetleri dile getirdik. Açıklamamız ne kadar vatan ve millet düşmanı varsa hepsini oldukça rahatsız etti, uykularını kaçırdı. Hainler tarafından, bölücüler tarafından, şer odakları tarafından, kendilerini Kemalist diye adlandıran içlerine Ermeni kaçmışlar tarafından kınandık, eleştirildik, tehdit edildik” dedi.
“ATEŞ OLSANIZ CÜRÜMÜNÜZ KADAR YER YAKARSINIZ!”
Bizler inanmışlar ordusu olarak durmadan, dinlenmeden, yorulmadan hedefe doğru koşar adım yürüyeceğiz diyen Tolga Adıgüzel, şunları söyledi:
“Ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız. Ne bu ülkenin hainleri biter, ne de o hainleri gömecek yiğitleri… Hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan, doğru bildiğimiz, hak bildiğimiz bu kutlu yolda siz küfür ehline karşı, bizler inanmışlar ordusu olarak durmadan, dinlenmeden, yorulmadan hedefe doğru koşar adım yürüyeceğiz. Turan’a açılan kapımız olan Kars’ı, siz yolgeçen hanı mı sandınız? Her karışı mübarek şehit kanıyla sulanmış olan vatan topraklarımız üzerindeki sinsi, alçak ve şerefsiz planlarınızı boşa çıkaracağız.”

Yorumlar kapatıldı.