İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

IŞİD’e Karşı Hıristiyan Ordusu Kurdular.

ABD’li misyoner VanDyke sosyal medya hesabından IŞİD’e karşı savaşmak için ordu kurduklarını belirterek bütün Hristiyanlara bu orduya katılmaları için çağrısında bulundu. Birçok ülkede paralı askerlik yapan ve misyonerlik faaliyetleri yürüten ABD’li Matthew VanDyke, sosyal medya hesabından IŞİD’e karşı Hristiyan ordusu kurduklarını belirtti ve Hristiyanlara bu orduya katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

***
IŞİD’e karşı savaş çağrısı
ABD’li misyoner VanDyke sosyal medya hesabından IŞİD’e karşı savaşmak için ordu kurduklarını belirterek bütün Hristiyanlara bu orduya katılmaları için çağrısında bulundu.
Birçok ülkede paralı askerlik yapan ve misyonerlik faaliyetleri yürüten ABD’li Matthew VanDyke, sosyal medya hesabından IŞİD’e karşı Hristiyan ordusu kurduklarını belirtti ve Hristiyanlara bu orduya katılmaları yönünde çağrıda bulundu.
VanDyke, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ” Son 2 aydır neden Twiter’da değilim çünkü IŞİD’e karşı savaşması için Hristiyan ordusunu inşa etmeye yardım için Iraktayım.” ifadesinde bulundu. VanDyke paylaşımının sonunda Ortadoğu’da güvenlik faaliyetleri altında hristiyan milis yetiştiren firmasının adresini verdi.
Uluslararası Özgürlüğün Çocukları (SOLI) adlı özel güvenlik firması aracılığıyla faaliyetlerini yürüten VanDyke , Ortadoğu’da yerel Hristiyan milisler oluşturmaya çalışmasıyla biliniyor.

Yorumlar kapatıldı.