İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cumhurbaşkanı: Soykırım herkes tarafından tanınana dek çalışacağız

Bugün Ermenistan Hükümeti kabul Evinde « Mütevelli Heyeti 24. Oturumu gerçekleşti; oturumu Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan yönetti… Oturumda cumhurbaşkanı, Heyet üyesi Vahe Cazmadaryan’ı yurda hizmetleri için I. Derece devlet nişanıyla ödüllendirdi; ödül oturumda Cazmadaryan’a takdim edildi… Bu gün dek Fon projelerine 900.000 ABD Doları bağışlamış olan Mütevelli Heyeti  ABD Batı Bölgesi Yerel Organı Dönem Başkanı hayırsever Andranik Bağdasaryan’a «Hayırsever üye» sertifikası sunuldu.

***


Bugün Ermenistan Hükümeti kabul Evinde « Mütevelli Heyeti 24. Oturumu gerçekleşti; oturumu Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan yönetti. Oturum bir süre önce hayatını kaybeden Heyet üyesi Eduardo Seferyan’a (Arjantin) saygı duruşuyla başladı. Gündemin kabulü ve Ermenistan» Tüm Ermeni Fonu tarafından 2014 ylında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin filmin izlenmesi sonrasında Ara Vardanyan’ın Mütevelli Heyeti başkanlığı 27 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla üç yıllığına onaylandı.


İcra Direktörü Vardanyan2014 Yılı Çalışma Hesap Raporunu sunarken,  Denetim Kurulu üyesi Emil Vasilyan Denetim Raporunu sundu. 1991 yılından bu yana Mütevelli Heyetinde bulunan Vasilyan, görevi yeni nesle teslim amacıyla bu görevinden istifa etti ve bu görev için Ara Aslan’ın adaylığını önerdi. Öneri Heyet tarafından kabul edildi.


Oturumda cumhurbaşkanı, Heyet üysi Vahe Cazmadaryan’ı yurda hizmetleri için I. Derece  devlet nişanıyla ödüllendirdi; ödül oturumda Cazmadaryan’a takdim edildi.


Bu gün dek Fon projelerine 900.000 ABD Doları bağışlamış olan Mütevelli Heyeti  ABD Batı Bölgesi Yerel Organı Dönem Bşk., hayırsever Andranik Bağdasaryan’a «Hayırsever üye» sertifikası sunuldu.

Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.