İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CHP’liler Ermeni cemaatini yalnız bırakmadı

CHP’li Yarkadaş ile belediye başkanları Nuhoğlu ve İnönü Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi’nde düzenlenen törene katıldılar. Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi’nde pazar ayinlerinden farklı olarak bugün büyük bir tören vardı. Türkiye Ermeni Katolikleri Başpiskoposu Levon Arkiepiskopos Zekiyan, Türkiye Ermeni Katolikleri emektarı Başpiskoposu Hovhannes Arkiepiskopos Çolakyan’a Ermeni cemaatine 70 yıl boyu sunmuş olduğu hizmetten dolayı teşekkür töreni düzenledi.

Kadıköy’de bulunan Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi’nde düzenlenen törene, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Yarkadaş, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin de katıldı. Surp Agop Vakfı ve Ermeni Katolik Ruhani Lideri Prof. Levon Zekiyan’ın Halkla İlişkiler Müdürü Talin Ergüneş Gazer’in organize ettiği törene katılım yoğundu.
Saygı ve şükranın ifadesi olan “Jübile Töreni”nde Zekiyan, Çolakyan’a teşekkür plaketi taktim ederken, törene katılanlar da tek tek Çolakyan’ın huzuruna çıkarak teşekkürlerini ilettiler.
Törenin ardından tüm davetlilere yemek verildi.

Yorumlar kapatıldı.