İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Vatikan’ın internet sitesi Türk hacker tarafından hack’lendi

Papa Françesko’nun 1915 Olayları’nı ‘soykırım’ olarak nitelemesinin ardından Vatikan’ın resmi internet sitesi hack’lendi…  Twitter’da @THTHerakles adını kullanan hacker, attığı tweet’te, Papa özür dileyene kadar Vatikan’ın sitesini hedef almaya devam edeceğini belirtti. Türk hacker ayrıca, olayın Vatikan şehri ile alakalı olmadığını ve bu nedenle Vatikan vatandaşlarından özür dilediğini ifade etti. Vatikan’ın sitesi şu an başka bir adrese yönlendirme yapılarak açılıyor. (Ne büyük başarı (!) HYETERT)

***
Papa Françesko’nun 1915 Olayları’nı ‘soykırım’ olarak nitelemesinin ardından Vatikan’ın resmi internet sitesi hack’lendi. Olayın ardındaki Türk bilgisayar korsanı daha sonra açıklama yaparak, Vatikan vatandaşlarından özür diledi.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre, “Turk Hack Team” üyesi bir Türk hacker, Vatikan’ın resmi internet sitesini (vatican.va) hedef aldı.
Pazartesi gecesi birkaç kez hedef alınan sitenin, tüm gece boyunca kullanılamadığı, ancak Salı sabahı tekrar kullanıma açıldığı belirtildi.
PAPA ÖZÜR DİLEYENE KADAR DEVAM EDECEK
Twitter’da @THTHerakles adını kullanan hacker, attığı tweet’te, Papa özür dileyene kadar Vatikan’ın sitesini hedef almaya devam edeceğini belirtti. Türk hacker ayrıca, olayın Vatikan şehri ile alakalı olmadığını ve bu nedenle Vatikan vatandaşlarından özür dilediğini ifade etti.
Vatikan’ın sitesi şu an başka bir adrese yönlendirme yapılarak açılıyor.

Yorumlar kapatıldı.