İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sarkisyan, Ezidileri Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle kutladı

Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle kutladı. Melek-i Tavus kendiyle beraber yeni umut ve hayaller getirmektedir, öyle ki Yeni Yılda bölgemiz barış ve güvende olsun ve acımasız badireler geride kalsın.Geçen yıl Orta Doğuda yaşayan birçok Ezidi için ağır oldu, musibetler şimdi de devam ediyor. Bu zorlu durumda yanınızda olduğumuza emin olunuz ve önümüzdeki süreçte desteğimizi bekleyebilirsiniz.

***
Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle kutladı
 Cumhurbaşkanının mesajında özellikle şunlar ifade edilmekte:«Ermenistan Ezidi toplumunun saygıdeğer temsilcileri sizi Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle muhabbetle kutlarım. Ermeni ve Ezidi halklarının daimi surette samimi  dostluğu, ortak afetlere yönelik ortak mücadele badiresini geçmiş, barışçı, yaratıcı çalışma ve ortak kazanımlarla da pekişmiştir.


Ermenistan cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, Ezidi toplumunu Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle kutladı.Cumhurbaşkanının mesajında özellikle şunlar ifade edilmekte:«Ermenistan Ezidi toplumunun saygıdeğer temsilcileri sizi Yeni Yıl «Melek-i Tavus» bayramı vesilesiyle muhabbetle kutlarım. Ermeni ve Ezidi halklarının daimi surette samimi  dostluğu, ortak afetlere yönelik ortak mücadele badiresini geçmiş, barışçı, yaratıcı çalışma ve ortak kazanımlarla da pekişmiştir.
Geçen yıl Orta Doğuda yaşayan birçok Ezidi için ağır oldu, musibetler şimdi de devam ediyor. Bu zorlu durumda yanınızda olduğumuza emin olunuz ve önümüzdeki süreçte desteğimizi bekleyebilirsiniz.
Melek-i Tavus kendiyle beraber yeni umut ve hayaller getirmektedir, öyle ki Yeni Yılda bölgemiz barış ve güvende olsun ve acımasız badireler geride kalsın.
Sevgili Ezidi vatandaşlar! Size mutlu bir Yeni Yıl ve iyi dileklerimle.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.