İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Alman bilim adamı: Soykırım değil, imha oldu

Amerika Ermeni Müzesinde bir konferans veren Alman bilim adamı Hilmar Kaiser, Amerika’nın Sesi’nin (VOA) verdiği habere göre; bilim adamı Türkiye’de yaşayan 1.750.000 Ermeni’den %80’ninin 2 yıl içinde katledildiğini ifade etti. Kaiser ″Kalan %20’sinin tam olarak kaldığını sözlemek mümkün değil, onlara da bedenlerinin bir kısmından mahrum oldular, yani başsız bir halk kaldı″ dedi. Ermeni Soykırımının tanınması konusunda Kaiser, tanınmaya ilişkin Ermenilerin reel müzakerelere başlamaya hazır olmadıklarını belirtti. ( %80’i katledildi ama soykırım değil, nasıl bir mantık? soykırım demek için %100’ü mü katledilmeliydi? HYETERT)

***
1915-17 yıllarında Batı Ermenistan’da soykırım değil imha gerçekleşti. Görüş, Amerika Ermeni Müzesinde bir konferans veren Alman bilim adamı Hilmar Kaiser’den geldi.
Amerika’nın Sesi’nin (VOA) verdiği habere göre; bilim adamı Türkiye’de yaşayan 1.750.000 Ermeniden %80’nin 2 yıl içinde katledildiğini ifade etti.
Kaiser ″Kalan %20’sinin tam olarak kaldığını sözlemek mümkün değil, onlara da bedenlerinin bir kısmından mahrum oldular, yani başsız bir halk kaldı″ dedi.
Ermeni Soykırımının tanınması konusunda Kaiser, tanınmaya ilişkin Ermenilerin reel müzakerelere başlamaya hazır olmadıklarını belirtti.
Ermenistandan haberler – NEWS.am

Yorumlar kapatıldı.