İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni Diasporası Boş Durmuyor!

ABD’nin Los Angeles kentinde çekilen ‘1915’ adlı film, büyük tartışmayı da beraberinde getirdi.  Sözde Ermeni Soykırımı’nın 100. yılında dünya çapında algı operasyonlarına sürat veren Ermeni diasporası, nihai olarak uydurdukları yalanlarından bir film çevirdi. Üstelik film ‘hayali’ bir senaryoya dayanıyor. Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Ermenistan’ın ilk Dışişleri Bakanı Raffi Hovhannisyan’ın oğlu Garin Hovhannisyan’ın yaptığı filmin başrolünde ise, ‘Türk’ yönetmen Fatih Akın’ın ‘The Cut’ (Kesik) filminde de başrol oynayan Ermeni kökenli Fransız oyuncu Simon Abkarian bulunuyor. Filmin tanıtım afişlerinde, “Barış içinde yaşayan Ermenilere karşı soykırım uygulandı” ifadesi dikkat çekiyor.

****
Sözde Ermeni Soykırımı’nın 100. yılında dünya çapında algı operasyonlarına sürat veren Ermeni diasporası, bakın nasıl film çevirdi.
ERMENİ DİASPORASI BOŞ DURMUYOR!
ABD’nin Los Angeles kentinde çekilen ‘1915’ adlı film, büyük tartışmayı da beraberinde getirdi.  Sözde Ermeni Soykırımı’nın 100. yılında dünya çapında algı operasyonlarına sürat veren Ermeni diasporası, nihai olarak uydurdukları yalanlarından bir film çevirdi. Üstelik film ‘hayali’ bir senaryoya dayanıyor.
FATİH AKIN’IN ADAMI…
Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Ermenistan’ın ilk Dışişleri Bakanı Raffi Hovhannisyan’ın oğlu Garin Hovhannisyan’ın yaptığı filmin başrolünde ise, ‘Türk’ yönetmen Fatih Akın’ın ‘The Cut’ (Kesik) filminde de başrol oynayan Ermeni kökenli Fransız oyuncu Simon Abkarian bulunuyor.
Filmin tanıtım afişlerinde, “Barış içinde yaşayan Ermenilere karşı soykırım uygulandı” ifadesi dikkat çekiyor.
Kaynak:Habervaktim

Yorumlar kapatıldı.