İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Türk terbiyesini almış Ermeni futbolcu Beşiktaş’ta çok iş yapar”

Aras’ın eski takımı Kuban’daki antrenörü Yüksel Yeşilova, başarılı futbolcuyu yorumladı: “Aras çok iyi bir sol ayak, uzaktan topa vuruşları çok iyi. Sol ayak olmasına rağmen sağ açıkta daha etkili. Kritik goller atıyor. Benim zamanımda çok maçları kurtardı. Oyunu her an değiştirebilecek kapasiteye sahip. Türk terbiyesini almış. Tam bir profesyonel. Takım içinde neşe kaynağı. Çok güldürür, güler. Türkiye’de ve Avrupa’da oynayabilecek kapasiteye sahip. Çok karakterli bir isim.”

***
Beşiktaş’ın yakından takip ettiği ve Rus kulübüyle transfer pazarlıklarına başladığı 24 yaşındaki oyuncu, siyah beyazlı ekibe çok yakın.
DURUMUM YAKINDA NETLEŞİR
Siyah-Beyazlılar’ın orta alan transferi konusundaki hedefi Aras Özbiliz, özel açıklamalarda bulundu. Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova’da forma giyen 24 yaşındaki sağ kanat, Kara Kartal’ın kendisine olan ilgisini doğrulayarak, “Beşiktaş, beni transfer etmek için temasa geçti. Kulübüm Spartak’la görüşmelere devam ediyorlar. Ben de babam aracılığıyla kendileriyle konuştum. Durumum yakında netleşir” ifadelerini kullandı. Ermenistan’ın 31 Mayıs 2013’te Cezayir’le oynadığı hazırlık maçında çapraz bağlarından sakatlanan yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalan Aras Özbiliz, sağlık durumuyla ilgili olarak ise, “Çalışmalara başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu. Formumu bulmaya başladım” dedi.
RUS EKİBİ 6 MİLYON EURO İSTEDİ
Rusya’da 2 sezon önce Kuban Krasnodar’dan 8 milyon Euro’ya Spartak Moskova’ya transfer olan tecrübeli futbolcu için kulübünün, 6 milyon Dolar’lık değer biçtiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin de Rus temsilcisiyle pazarlıkları devam ettiği ve Ermeni futbolcuyu, satın alma opsiyonuyla kiralamak için çalıştığı bildirildi.
BENİM ZAMANIMDA ÇOK MAÇ KURTARDI
Aras’ın eski takımı Kuban’daki antrenörü Yüksel Yeşilova, başarılı futbolcuyu yorumladı:
“Aras çok iyi bir sol ayak, uzaktan topa vuruşları çok iyi. Sol ayak olmasına rağmen sağ açıkta daha etkili. Kritik goller atıyor. Benim zamanımda çok maçları kurtardı. Oyunu her an değiştirebilecek kapasiteye sahip. Türk terbiyesini almış. Tam bir profesyonel. Takım içinde neşe kaynağı. Çok güldürür, güler. Türkiye’de ve Avrupa’da oynayabilecek kapasiteye sahip. Çok karakterli bir isim.”
KAYNAK: Fanatik

Yorumlar kapatıldı.