İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Fedon’dan bomba bomba açıklamalar

Rum ve Ermeni asıllı Türk şarkıcı Fedon Kalyoncu sosyal paylaşım sitesinden kendisi hakkında yapılan eleştirilere çok sert yanıtlar verdi. Fedon Kalyoncu açıklamalarında ‘Bana duygu sömürüsü yapıyor diyorlar. Duygu sömürüsü yapacak en son kişi benim. Çünkü ben Ermeni asıllıyım ve Türklere en çok nefret duyan millet derseniz onlarda Ermenilerdir. Ben Ermeni asıllı olmama rağmen ‘TÜRKÜM’ diyorum. Bu şerefsizler bana hala sataşıyor. Bu arada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun’ ifadelerini kullandı.( Doğru söze ne denir? Ermeni değil ama Ermeni asıllı olduğu doğru. HYETERT)

Rum ve Ermeni asıllı Türk şarkıcı Fedon sosyal paylaşım sitesinden kendisi hakkında yapılan eleştirilere çok sert yanıtlara vererek 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladı.
2014 yılında Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına elinde Türk bayrağı ile gelen Fedon, Sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan yorumlara bugün sert dille cevap vererek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.
‘Duygu sömürüsü yapıyor’ eleştirilerine sert dille cevap veren Fedon şu sözleri kullandı “Böyle düşünen şerefsizleri, bizlerin tırnağı kadar Türk olmaya davet ediyorum. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun” dedi.

Yorumlar kapatıldı.