İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ben insan olduğumdan utanıyorum!

Ohannes Conkar
Nefret etmek, isyan etmek yeter mı? Bu hayat yaşamaya değer mi? Müslümanım diyenlerin insanların tekbir getirerek kafalarının kesilmesi, evet Müslümanlık buysa ne mutlu bana Ermeniyim. Daha önceleri böyle düşünmezdim. Bir insan nerede doğduysa oranın ırkına tabi olmasını isterdim. İnsanların, ne doğumu, ne ölümü elinde değil. Ama insanları öldürmek, kafalarını kesmek, sağ kalanların yerlerinden, yurtlarından vatanlarından edilmesi, bir daha yaşadığı, doğduğu toprakları görememesi, evinden, işinden olması, ailesinden uzaklaştırılması, kadınları, kızları çırılçıplak soyulup köle gibi satılması, 21. yy. dahi bu insanlık dışı vahşi, hayvanlaşan insanların olması, bunlara yardım edenlerin, silah, cephane, sağlık malzemeleri göndermesi, sınırları bu gibi terör gruplarına açılması, bir yerde göz yumulması, yaralanların tedavi edilip tekrar gönderilmesi kabul edilemez bir insanlık suçudur.

Bu terör odaklarına yardım edenlerin, kaderleri de kafaları kesilenler gibi olsun: olsun ki bir daha bu gibi terör odaklarına yardım etmesin,
Kafası kesilenleri videoya alınıp, resimlerinin çekilmesi sanki iyi bir şey yapılmış gibi gösterilmesi vahşiliktir, insanlık dışıdır.
Bir ülkenin başkanının değiştirilmesi için, terör odaklarına yataklık edilmesi, sonrasında ise kendilerine bile zararlı hale gelen birer vahşi insanlar oluşturduğunu gördüğünde bu kişi veya devletlerin karar vericileri memnun oluyormu acaba?
Ben insan olduğumdan utanıyorum!
Onlar utanmıyor…
Ohannes Conkar
11.10.2014 23:00

__._,_.___

Yorumlar kapatıldı.