İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Devir teslim törenine Ermenistan da katılacak!

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; dış ülkelerden katılım bildirimlerinin halen gelmeye devam ettiği ve bugün öğle saatleri itibariyle törene katılımlarını teyit eden ülkelerin sayısının 67’ye, uluslararası örgütlerin sayısının 8’e ulaştığı kaydedildi… Suriye’nin, Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu Başkanı Hadi Bahra tarafından temsil edileceği yemin törenine, Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbandian’da katılacaklar arasında yer alacak.

***
Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin ve devir teslim törenini izlemek için temsilci gönderecek devletlerin ve uluslararası örgütlerin sayısı 75’e yükseldi.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; dış ülkelerden katılım bildirimlerinin halen gelmeye devam ettiği ve bugün öğle saatleri itibariyle törene katılımlarını teyit eden ülkelerin sayısının 67’ye, uluslararası örgütlerin sayısının 8’e ulaştığı kaydedildi.
Törende; 19 ülke cumhurbaşkanlığı ve devlet başkanlığı, 4 ülke meclis başkanlığı, 14 ülke başbakanlık, diğer ülkeler bakan düzeyinde temsil edilecek.
Suriye’nin, Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu Başkanı Hadi Bahra tarafından temsil edileceği yemin törenine, Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbandian’da katılacaklar arasında yer alacak.

Yorumlar kapatıldı.