İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2015 Master Planı Ermeni Diasporasını Hareketlendirdi

Cemil Özyurt – Washington, DC merkezli Türk-Amerikan çatı derneklerinden Türk Amerikan Dernekleri Asemblesi, (ATAA) tarafından hazırlanan 2015 Master Planında Dr. Mehmet Öz ve Coca Cola CEOsu Muhtar Kent isimlerinin adının geçmesi Ermeni lobisini harekete geçirmeye yetti.

2015 yılındaki Ermeni diasporasının atağına karşı bir dizi aktivite ile karşılık vermeye hazırlanan ATAA tarafından hazırlanan 2015 Master Planı basına sızınca, Ermeni diasporası ayağa kalktı. Master planda 20 gün sürecek konferanslarda üniversitelerle işbirliği yapılacağı ve ünlü Türk Amerikalıların davet edileceği, bunların arasında da Coca Cola CEOsu Muhtar Kent ve TV sunucusu Dr. Mehmet Öz gibi isimlerin olacağının planlanması Ermeni lobisinin dikkatinden kaçmadı. 

Kent ve Öz henüz böyle bir programın içinde yer alacaklarından haberdar olmasa da, Ermeni diasporasından bazı siteler, Coca Cola, Ermeni soykırımının halının altına süpürülmesine yardımcı oluyor, diyerek özel afişlerle Coca Cola üzerinde baskı kurmaya başladı. Haçlarla dolu bir mezar görüntüsünün üzerine Bununla birlikte soğuk bir Coca Cola ister misiniz? sloganı ile afiş hazırlayan mfs-theothernews.com sitesi, henüz plan aşamasında olan çalışmalara baskı kurarak Coca Cola aleyhine kamuoyu yaratmaya gayret ediyor.
Amerikan kamuoyunun yakından tanıdığı Türk-Amerikan toplumunun önde gelen isimlerinin sözde soykırım iddiaları karşısında sessiz kalarak çok fazla konuya taraf olmaktan kaçındıkları gözlenirken, Ermeni diasporasının sanat, iş dünyası ve profesyonel hayattan pek çok isimle propaganda yapması dikkat çekiyor. Magazin basının gözdesi, TV yıldızı Kim Kardashian, Las Vegas kumarhanelerinin mimarlarından milyarder işadamı Kirk Kerkorian Ermeni diasporasının sesini duyurmada öne çıkan isimler arasında yer alıyor.
http://www.turkavenue.com/girisimcilik/basari-hikayeleri/4688-2015-master-plani-ermeni-diasporasini-hareketlendirdi.html

Yorumlar kapatıldı.