İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Dünya Kupası’nda Ermeni şoku!

Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde tüm dünyada heyecan doruklara ulaşırken Ermenistan’dan gelen haber şaşırttı.Ermenistan’daki Brezilya Büyükelçisi Edson Marinho Duarte Monteiro, düzenlediği basın toplantısında sadece 10 kişinin Brezilya’ya gitmek için vize başvurusunda bulunduğunu dile getirdi. 

Büyükelçi Monteiro, “Brezilya’da statların yenilenmesi, yeni statların ve yolların yapılması konusunda sıkı bir çalışma var. Birçok insan bu kadar harcamaya gerek olmadığını düşünüyor. Bence hedefimiz bizi haklı çıkaracak. Bu yatırımlar gelecekte ülkeye hizmet edecek” ifadelerini kullandı.
Ermenistan’dan vize başvurusu yapan kişi sayısının az olduğunu söyleyen Monteiro, “Ne yazık ki, Ermenistan’dan sadece 10 kişi Dünya Kupası için vize başvurusu yaptı. İnsanlar Brezilya’nın güvenli olup olmadığını soruyor. Her ülkede dikkatli olmanız gereken yerler vardır. Polis statlarda ve her yerde yüzde 100 şekilde güvenliği sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
Öte yandan Arjantin halkına teşekkür eden büyükelçi, “Arjantin futbolunu takdir ediyoruz. Arjantin her alanda bizim dostumuz oldu. Ama umarım turnuvanın şampiyonu olarak Messi’yi değil, Neymar’ı görürüz” dedi.

http://spor.haber7.com/futbol/haber/1165340-dunya-kupasinda-ermeni-soku

Yorumlar kapatıldı.