İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Harbi: Azınlık Ölümü!

Prof. Dr. Mustafa Erdoğan Sürat
1 Mayıstan bir önceki gece Saman-Kafa TV’si disksel, savaşçı komünistleri Taksim Muharebesine çağırdı. Daha önce Menderes döneminde-6/7 Eylül olaylarında-böylesi çağrılar yapılmış, çıkan derin planlı hadiselerde Rum ve Yahudilerin malları yağmalanmış canlarıysa İstanbul’u terk etmek koşuluyla bağışlanmıştı. Yok edilen ekalliyetin mülkü üzerinde şimdi kimler oturuyor? Zürriyet-i bellisiz-Gazete “Türkiye Türklerindir” dediğine göre üzülmeye gerek yok, İstanbul’dan kaçırtılmış Rum, Yahudi vesaire azınlığın işyeri, evi, arsası beyaz Türk tabir edilen sahtekar çetesine bırakılmıştır.

Malum çeteye zenci yahut kazma diye aşağılanan İlkokul üçten terk, mehdi Türklerden cahil FETO da katıldı. Ayrıca 1 Mayısta vurup kırdıkları yetmezmiş gibi bir milyon kişiyle yeniden saldırıya geçme müjdesini veriveren devrimci-saylav yeni muhteşem Süleyman başkan, niyeti bozduklarını açıkça ilan etti: 2 Mayıs’ta muhalif, iktidarcı, “Türkiye Türklerindir”ci paçavra basın o fahişe niyeti açıkladı.
Bu yaklaşan yeni bir azınlık imhasının ilanıdır ve de ben Avrupa kökenli hem de etkili aydınlara, devlet ricaline Sovyetler yıktığımız dönemden beri kaleme aldığım O’NEILL üsluplu İngilizce makalelerimde O… çocuğu cambazların azınlık imha planını bu gün itibariyle duyurdum, 6-7 Eylül olaylarını izleyen darbe misali askeri müdahalelerin kör olası olasılığını da hatırlattım!
Menderes iyi niyetli bir kurbandı, hadiseler göz yummak zorunda bırakıldı. Tayyip bey de iyi niyetlidir, sinsi bir şekilde İstanbul Harbi tasarlayan eğitimsiz FETO çetecilerine ise bir türlü operasyon yapma gösteremiyor. Sokağa hakimiyet kudretiyse şüpheli, tartışmaya açık, meşkukten öte aşırı sallantılı. Mavi Marmara’nın dalgaları mıdır onu sallantılı kılan nedir?
Böylesi olumsuz koşullarda kimse on bin Yahudi’nin milyonlarca anarşistin beklenen saldırısını kendi gücüyle püskürtmesini ummaz!
SELAMUNALEYKUM!
http://www.haberevet.com/yazar/20140502/12104/istanbul-harbi-azinlik-olumu.html

Yorumlar kapatıldı.