İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Latakya’da «Kessab Ermenileri Sorunları Çözüm Merkezi» açıldı

Latakya’da  faaliyet gösteren«Kessab Ermenileri Sorunları Çözüm Merkezi» Suriye’dek krizin gelişimi yanısıra Kessab ve yurtlarından edilmiş Kessab Ermenilerinin elverişsiz durumuna ilişkin bir duyuruda bulundu:

 Duyuruda özellikle şunlar ifade edilmekte:
«Kessab ve Kessab Ermenileri Suriye vatanının bir parçası olarak, bugün krizin ürkütücü sonuçlarını taşımaktadır. Suriye’deki çatışmada tekzip edilemez dış müdahaleye teşebbüs eden komşu Türkiye, Kessab durumunda Ermeni karşıtı politikasını ortaya koymuştur. Kessab Ermenileri ve Suriye’deki tüm Ermeniler, sorunun Suriye yurdunun bütünlüğü ve birlikteliğinin korunması yanısıra varolan siyasal araçlar, diyalog yoluyla ve dış müdahale olmaksızın çözümlenmesine sadıktırlar.
Acımızı paylaşan herkese minnetimizi ifade ederek, biz Kessab Ermenilerinin, şu anda Latakya’da odaklanmış olarak, özellikle  «Kessab Ermenileri Sorunları Çözüm Merkezi» olmak üzere, bu meseleyle ilgilenen tek hukuki yapı olan  kendi merkezimize  sahibiz.»
Daha sonra bağışlar için kuruluşun banka verileri verilmekte:
Bank: FRANSABANK SAL, Antelias Branch, Lebanon Name of Account: CATHOLICOSSAT ARMENIEN DE CILICIE LIBAN: LB87 0001 0002 4753 8500 0030 3501 SWIFT Code: FSAB LB BX.
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/205023.html

Yorumlar kapatıldı.