İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ay Yıldız Figürlü Çirkin Propaganda

1915 olaylarının 100. yılına gönderme yapılan afişlerde, “Asrın suçu Ermeni Soykırımı’nı tanıyın” mesajı veriliyor. Afişlerde yer verilen kelepçelerin ise Türkiye’nin Ermeni iddialarını “tanımak isteyen” ülkelere yaptığı baskıyı simgelediği söyleniyor. Afişte, yazıya iliştirilen ay yıldız figürü ise Türkiye karşıtlığının başka bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

1915 olaylarına ilişkin yalan propagandanın yayılması için 2003 yılından bu yana reklam panolarını kullanarak ABD’de Ermeni soykırımı iddialarının tanınması için bir algı inşa etmeye çalışan Ermeni lobisi, ABD Başkanı ve BM’nin de Türkiye karşıtı iddiaları tanımaları için lobi çalışmalarına devam ediyor.
Son günlerde Suriye’de yaşayan Ermenilere yönelik saldırıların Türkiye tarafından gerçekleştirildiğini ve finanse edildiği iddiasında bulunacak kadar ileri giden Amerikalı Ermeniler, Amerikan basınında yayınlanan çok sayıdaki makale ve neşriyatla Ermenilerin Hristiyan oldukları için Türkiye tarafından hedef alındıkları iftiralarıyla ABD’deki muhafazakar çevrelerin desteğini kazanmaya çalışıyor.

http://www.turkishny.com/special-news/56-special-news/148835-ermeni-diasporasi-100-yil-faaliyetlerine-hiz-veriyor#.U0Qt0vl_vms

Yorumlar kapatıldı.