İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Turkish Forum’dan 2015 Hazırlıkları

Sözde Armanı Soykırımı Konusunda Türkiye Konferansı : Bugün Katılma Fırsatı Bulamayanlar İçin… Dünyanın en iyi delilleri ve en iyi ifadeleri ile istersek binlerce sayfalık bir durum özeti yazalım Ermeni konusu hakkında .. şayet hitap ettiğimiz kimselere okutamazsak .. durumda bir değişiklik getirmez .. Yazdığımız yazılar karsımızdaki kişinin bilgi seviyesine ve vaktinin kısıtlığına hitap etmeli .. yanı başlangıçta kısmen görsel olan, 10 sayfalık bir cep kitabı  ve daha sonra isteyenlere yavaş yavaş dozu arttırarak bilgi iletimi, istemeyenler için bu sefer 5 sayfalık bir cep kitabi ..  ÖNCE İLGIYI ÇEKELIM SONRA BİLGI YÜKLİYELİM… Yurt dışında temaslarımız çok arttı.. simdi tümüyle batıya odaklanmamız lazım İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca , ve Rusça özetlerle, cep kitapları ile . Tüm dünya senatolarına…

***
siz olmadan biz bir eksiğiz ve tamam değiliz
www.turkishnews.com/tr/content/bagislar-ve-uye-aidatlari/
değerli dostlarım, sevgili turkıshforum üyeleri
Daha öncede belirtmiştik .. Dünyanın en iyi delilleri ve en iyi ifadeleri ile istersek binlerce sayfalık bir durum özeti yazalım Ermeni konusu hakkında .. şayet hitap ettiğimiz kimselere okutamazsak .. durumda bir değişiklik getirmez .. Yazdığımız yazılar karsımızdaki kişinin bilgi seviyesine ve vaktinin kısıtlığına hitap etmeli .. yanı başlangıçta kısmen görsel olan, 10 sayfalık bir cep kitabı  ve daha sonra isteyenlere yavaş yavaş dozu arttırarak bilgi iletimi , istemeyenler için bu sefer 5 sayfalık bir cep kitabi ..  ÖNCE İLGIYI ÇEKELIM SONRA BİLGI YÜKLİYELİM .. Sayın Ağabeyimiz Şükrü Server Ayanın kitabini okuyan bir Türk Bürokrat bile mevcut değil.. halbuki o kitap hakikati tüm delilleri ile ifade etmekte .. Kitap yazıldığında her şeyi çözecek bir eser olarak hepimiz sevindik.. doğru,   kitap emsalsiz amma okuyan yok, kitabın poste edildiği web sitesi ise , uluslararası ilgiyi çekmeyen bir site maalesef.  Uluslar arası arenada tesir ise sıfır bu sebepten.  Şükrü beye birer şahıs olarak destek verelim, kitabini değil ondan alacağımız özetleri ilgi için dağıtalım.. veya dağıtmak isteyen kuruluşlara maddi destek iletelim..Turkish Forum bunu çok uzun senelerdir yapıyor.. Kitaptan önce bile .. Kamu oyunda bilgi oldu ise de bu yüzden.. başladığımızda daha Türkiye’de bile sözde soykırım bilinmiyordu .. bu duruma getirdik ..akademisyen olan veya Şükrü bey gibi olmayan değerli arkadaşlarımız yetişti. VE DEGERLI KATKILARDA BULUNMAKTALAR. Yurt dışında temaslarımız çok arttı.. simdi tümüyle batıya odaklanmamız lazım İngilizce , Almanca, Fransızca, İspanyolca , ve Rusça özetlerle, cep kitapları ile . Tüm dünya senatolarına..
Turkish Forum kendine düseni yapıyor, destek veren üyelerinin maddi olarak verdiği destekle .. kafi değil maalesef , bizde maddi bakımdan problem yaşıyoruz  amma yola devam .. 
Yukarıda belirticim sözlerdeki hakikatin payını aşağıda sayın Şükrü beyin izahatından ve sayın Lale hanımın özetlemesinden açıkça göreceksiniz , sabırlı olun ve bu mesajı  bütün alfabe hatalarına aldırmadan, tam olarak okuyun
SIZ OLMADAN BIZ BIR EKSIGIZ VE TAMAM DEGILIZ
www.turkishnews.com/tr/content/bagislar-ve-uye-aidatlari/
Unutmayın sadece fanatic Ermenilerle değil, içimizden cıkmış satılmış yazar ve akademisyenlerle de mücadele etmekteyiz ve edeceğiz
Çok teşekkür ederim
Dr. Kayaalp Buyukataman, Başkan
Turkish Forum _ Dünya Türkleri Birliği
SIZ OLMADAN BIZ BIR EKSIGIZ VE TAMAM DEGILIZ
www.turkishnews.com/tr/content/bagislar-ve-uye-aidatlari/
On Tuesday, March 4, 2014 3:08 AM, Prof. Dr. Nuran ATMANOĞLU <prof@drnuran.com> wrote:
Konu: BUGÜN KATILMA FIRSATI BULAMAYANLAR İÇİN…
Değerli dostlar,
Bugün İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde MİLLİ MERKEZ KEMERBURGAZ GÖKTÜRK, BEŞİKTAŞ VE ŞİŞLİ TEMSİLCİLİKLERİ şemsiyesi altında “ERMENİ MESELESİ, AİHM KARARI, GERÇEKLER” konulu panel vardı. Sayın Şükrü Server Aya, Sayın Haluk Dural ve Sayın Türker Ertürk’ün konuşmacı oldukları panelin katılımcıları da çok nitelikli idi.
İlk konuşmayı yapan Türker Ertürk sıklıkla katıldığı konferans, panel gibi etkinliklerle giderek çok aranan bir “hatip” olma yolunda…Anlatımları içten. Aklının denetimindeki coşkulu duyguları, dinleyenleri de etkiliyor…Türker amiralin peşine takılıp gidesi geliyor insanın…
Türker Ertürk’ün anlattıkları:
“Gerçek soykırım Türkler’e yapılmıştır. Balkanlar’da ve Kafkasya’da 5.5 milyon Türk ve Müslüman katledildi. Erivan, bir Türk şehriydi. Nüfusun %78’i Türk idi. 1923’e gelindiğinde ise, Türklerin elinde kalan, yalnızca Anadolu ve Trakya’nın bir parçası idi.
Yahudiler’e yapılan soykırımı yalnızca Hitler yapmadı! Bütün Almanlar yaptı! Hatta İngilizler, Fransızlar yaptı; anti-semitizm Avrupa’nın her yerinde vardı, Shakespeare’in eserlerinde de var! İngilizler 30 bin İrlandalı’yı kesti, sonra da “iç savaş sırasında oldu” dedi ve bitirdi konuyu?!”
Şükrü Server beyin anlattıkları:
“Her şeyin başı, bilgidir. Öncelikle hastalığın tanısı yapılmalıdır. Benim Sayın Doğu Perinçek’le tanışmam, 2005 yılında rahmetli Günseli Başar Hanımefendi’nin Bodrum’da oluşturduğu “Sözde Soykırım” panelinde oldu. Doğu bey 24 Nisan 2013 tarihindeki yazısında şöyle saptamıştı konuyu: “Bu mücadele Türk-Ermeni mücadelesi değildir!”.
Ben de öyle düşünüyorum, ben milliyetçilik yapmıyorum. Benim için önemli olan iyi insan olmak, kötülüğün ortaya çıkması. Geçmiş, sağlam belgelerle tartışılır, gazete haberleriyle değil. Benim son kitabım, İngilizce. İrlandalı bir kitabevi bastı, dağıtımını üstlendi. Kitabın tanıtımı için Londra’ya gittiğimde, oradaki ADD ve Türk Federasyonları sahip çıktı. Başta Londra’daki Türk Büyükelçiliği olmak üzere 80 Elçiliğe davet gönderildi, kitabımla birlikte. Bir tanesi bile gelmedi, Türk Büyükelçisi dahil…2005 yılında Başbakan Münih’te yabancı devlet adamları önünde konuştu. Oldukça da ağır konuştu, soykırım yapılmadığı ile ilgili. Dinleyenlerin hepsi sustu. 2007’de ABD’de de bir TV programına çıktı, konuştu. Yine Türklerin soykırım yapmadığını anlattı. 2008’de Gül, Erivan’a gitti. Geçen yıl Davutoğlu’na fanatik Hıristiyanlar Wilson ödülünü verdiler, o da aldı! Diyaspora her şeye hakim. Ben kitaplarımı TBMM üyelerine yolladım, sadece bir tanesinden teşekkür aldım, hiç birinden yorum almadım, geri dönüş almadım. Çalışmalarımda bana yardımcı olan, destek olan buralı olduklarını söyleyen ama ortaya çıkmayan Ermeniler. Onlar sitelerinde benim makalelerimi yayınlıyorlar. Bana ne devlet desteği var ne de yardımı. Tek başınayım. Ermenilere TESEV, SOROS, İSVEÇ VAKFI, HÜRRİYET DAILY NEWS, ZAMAN GAZETESİ, BİLGİ ÜNİVERSİTESİ, SABANCI ÜNİVERSİTESİ hem parasal hem de manevi destek veriyorlar.
AB’den para alanların listesi yayınlandı da bir teki bile itiraz edemedi.
Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük hainlerden Taner Akçam, bir kaç yabancı akademisyenle birlikte İsviçre mahkemesine yazı yazdı, AİHM kararını bir üst mahkemeye götürsün diye. 27 Şubat 2014’de Türkiye’deki İHD 250 üyesi de mahkemeye baş vurdu, AİHM kararının kaldırılması için. Bunlardan 33’ü Türk, içlerinde Ufuk Uras da var!”.
Haluk Dural’ın bilgilendirmeleri:
“Bu mesele 1960’lardan sonra çıktı ortaya. O zamana kadar en küçük bir şey yoktu. 1970’lerde ABD’den heyetler bir çok kez geldi, gitti fakat hiç bir açıklama yapılmadı. 1974-76’da Asala çıktı ortaya. O bitti, PKK çıktı. Bende 540 PKK’lının şeceresi var; ya ana ya da baba tarafından, Ermeni.
1. Körfez savaşından sonra ABD’liler buraya geldi (raporlarda var), Irak’ı bölmek istediklerini, Türkiye’yi federal bir yapıya dönüştürmek istediklerini anlattılar. Büyük resmi görmek gerek: Mesele, soykırım meselesi değildir. Mesele; ABD, Hazar Denizi’nden Akdeniz’e kadar olan bölgeyi denetimine almak istemekte. Tehdidi giderek azgınlaştırmaktadır.”
Sayın Dural bu noktada, Doğu Perinçek ve arkadaşlarının çeşitli yıllarda Avrupa’nın çeşitli kentlerindeki etkinliklerini anlattı. Bu arada Cemil Çiçek’in uçağa atlayıp İsviçre’ye gittiğini, orada İP için “marjinal partidir” dediğini ve Ermeniler lehine konuştuğunu anlattı.
“2. Dünya Savaşı’nda Yahudiler, Çingeneler, Polonyalılar, engelliler soykırıma uğradı. Nurnberg’deki mahkeme sırasında soykırım suçu henüz olmadığı için yargılananlar, insanlığa karşı suç işlemekten yargılandılar. BM 1948’de Soykırım Sözleşmesi hazırladı, 1952’de tamamlandı, 35 ülke kabul etti.
Perinçek’i cezalandıran mahkemeden notlar: “Enver, Cemal Paşalar Talak Paşa’nın (Talat demek istiyor) kardeşleridir. Perinçek çok kararlı savundu, onun için cezalandırdık”.
“AİHM kararı, pek çok  tabuyu yıktı. İsviçre’yi mahkum etti. AİHM’in bu kararda söylediği, “soykırım iddiası tartışılıyor, verilmiş bir karar yok. Yahudi soykırımı tespit edilmiş, bunun ise o soykırımla ilgisi yok.”
17 Mart’a kadar İsviçre temyize gidebilir fakat duyumlarımıza göre, ikinci kez rezil olmak istemiyorlar, temyize gitmeyecekler.
İsveç ve Danimarka’da 1996’ya kadar yürürlükte kalan bir kanun var: Türkler, Yahudiler, Çingeneler herhangi bir nedenle hastaneye yattıklarında iğdiş edilirlerdi. Örneğin, Danimarka’da bir Türk kadın apandisit için hastaneye gittiğinde tüplerini bağlamışlar, çocuk sahibi olamayınca çıktı ortaya. AVRUPALILAR BİZE DERS VEREMEZLER!
Temyizde aleyhimize karar çıkarsa neler yapılmalı:
TC Lahey’e baş vurmalı, İsviçre’ye nota vermeli.
Bu hükümetle bunlar yapılamaz. MİLLİ HÜKÜMET kurulduğunda yapılabilir ancak, hiç bir parti tek başına yapamaz”.
Konuşmacıların hepsinin de ricası; bu bilgilerin paylaşılması, halka yayılması…
Bu ricanın yerine getirileceği inancıyla…
Lâle Gürman
——————————————————–
Değerli arkadaşlar, dünkü panelde Em.Amiral Ertürk Türker’in yaptığı yarım saatlik açılış konuşmasını büyük beğeni ve zevkle aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Konuşmalar videoya alındı, hazırlanınca sizlere ayrıca iletilecektir.  SSS SSA
http://www.youtube.com/watch?v=dzerYkzxV3o&feature=youtu.be

——————————————————-

Yorumlar kapatıldı.