İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Aday Adaylarımız

KAMUOYUNA DUYURULUR
1958 İstanbul doğumluyum. 1968 yılında 10 yaşımdayken çırak olarak girdiğim Kapalıçarşı’da halen Meyan Pırlanta ve Elmas firmasının sahibi olarak mesleğimi sürdürüyorum. Pangaltı Lisesi’nden mezun oldum. Çocukluğumda aile büyüklerimizin yazlıklarına gidip gelirken başlayan Ada aşkım, yaklaşık 30 yıldır da bir Adalı olarak devam ediyor. İş dünyasından ve sosyal hayatımdan elde ettiğim deneyimlerimden faydalanarak Adalar’a Meclis Üyesi olarak da hizmet etmek  istiyorum. Halkımızın duygu ve düşüncelerini dikkate alarak, sizlerin sevgisini, güvenini kazanmak ve gurur kaynağınız olmak için, CHP Belediye Meclis Üyesi adayı olmak için huzurunuzdayım.

Dedesinin, Atatürk anılarıyla büyüyen bir CHP’li olarak her zaman partimizin içinde sorumluluk almak için çaba sarf ettim. 2009 yerel seçimlerinde İstanbul İl Genel Meclisi 1. yedek üye olarak yer aldım. 2011 Genel Seçimleri’nde CHP’den milletvekili aday adayı oldum. Bugüne kadar Adalar için gönüllü olarak pek çok hizmet ürettim, yapılan pek çok işe de gücümün yettiği oranda katkı sağladım. Yaptığım işlerin, bazıları belediye bülteni ve yerel gazetede yer almasına rağmen, kamuoyu tarafından hatırlanmasında ve bilinmesinde fayda olacağını düşünüyorum: 
* 112 Acil Servis helikopteri için iniş pisti yaptırdım. 
* Aia Fotini Ayazması’na tarihinde ilk kez elektrik getirttim.
* Kınalıada’ya ilave elektrik direklerinin konmasında çaba gösterdim.
* Acil kuka ihtiyaçlarında İSKİ Müdürü’yle çıkarma gemisinin koordinasyonunu sağladım.  
* Gönüllü başkan danışmanı sıfatıyla belediye araçlarının ve temizlik elemanlarının denetimlerini bila bedel düzenli olarak yaptım. 
* Hrant Dink Parkı’nın yapımını bizzat üstlendim ve çok emek sarf ettim. 
* Kınalıada’nın yollarının asfaltlanması ve onarılmasına ön ayak oldum. 
* Sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyorum. 
* Halkı taşıyan aracın, Kınalıada’ya gönderilmesi ve ücretsiz olması için ön ayak oldum. Aracın düzenli olarak bakımını sağladım. 
* İtfaiye Müdürü’yle yaptığım toplantı sonucu, bozuk olan hidrant vanalarının tamir edilerek, kullanılabilmesini sağladım.
* Manastır’dan gelerek evleri basan yağmur sularının düzgün tahliyesi için yolun düzenlenmesine ön ayak oldum.  
* Sivrisinekle mücadelede Kınalıada’nın ilaçlanması için çalıştım. 
* Barsamyan Futbol Sahası’nın bakımını her yıl düzenli olarak yaptırıyorum. 
* Sevak Balıkçıyan Futbol Turnuvası’nın düzenlenmesi için ön ayak oldum.
* Tenis kortunun önünde biriken yağmur sularının tahliyesi için kanal yaptırttım. 
* Yurt dışından gelen kardeş belediye başkanlarının Kapalıçarşı’da ağırlanmalarını üslendim. 
* Kınalıada Hristos Manastırı ve Karagözyan Kampı’ndaki çocukların adalar arası günübirlik gezilerini Mavi Marmara tekneleriyle ücretsiz olarak organize ettim. 
* Partimizin düzenlediği tüm eğitim çalışmaları ve seminerlere eksiksiz olarak iştirak ettim.
Adalar için gönüllü olarak yaptığım faaliyetlerden almış olduğum haz ve heyecanı  Belediye Meclis üyesi olarak sürdürmek ve hiçbir ayrım gözetmeksizin sizlerin hizmetkarı olarak çalışmaya adayım. Gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağıma şimdiden söz veriyorum. 
Adalar CHP teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, azme ve çalışkanlığa sahip olduğumuza tüm kalbimle inanıyorum.

Tüm Adalar halkına saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar kapatıldı.