İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sevan Nışanyan Hapiste de Boş Durmuyor ve Destek Bekliyor

Facebook’tan oğlu yoluyla Ali Nesin’e ilettiği mesaj: “Torbalı Açık Cezaevi’nin kütüphanesini adam etmek için Dersim Ovacık’lı Mehmet ile kolları sıvadık. Bol kitaba ihtiyacımız var. Roman, siyaset, tarih, okul kitabı, çocuk kitabı her şey olur. Özellikle yayıncı dostlarımızın yardımları makbule geçecek. Adres: Torbalı Açık Cezaevi, İzmir.”

Girmeden önce yazdığı mesaj:
“Yarın hapse giriyorum. Süre belli değil; tahminimce iki yıldan kısa olmayacaktır. Açık cezaevi mi kapalı mı emin değilim. Bilgisayar ve haberleşme imkânları nasıl olacak bilmiyorum.
Face ve Twitter hesaplarım açık. Oğlum Tavit Nışanyan idare edecek. Her türlü haber ve duyuruyu buradan izleyebilirsiniz. Buraya yazarsanız en geç birkaç gün içinde bana ulaşır.
Ciddi konularda ulaşabileceğiniz üç kişi:
Ergin Cinmen, avukatım. 0532 272 3767. ergincinmen@mynet.com
Sait Çetinoğlu. 0532 718 4644. cetinoglus@gmail.com
Ali Nesin. 0532 634 5153. anesin@nesinvakfi.org
Atlet fanila filan göndermeyin. Ne kadar üzüldüğünüzü bildiren mektuplar göndermeyin. Kitap gönderirseniz yahut Amazon’dan gönderttirirseniz sevinirim tabii. Yalnız Allah rızası için teori kitabı göndermeyin, çok sıkılıyorum. Sekiz ciltlik İran tarihi gönderirseniz zevkle okurum, bahçe tasarımı gönderirseniz okurum, Akatça yazıtlar koleksiyonu gönderseniz okurum, hadis ve tabakat klasiklerini gönderirseniz çok işime yarar, ama Horkheimer yahut Deleuze’un falan konudaki teorileri hiç açmıyor beni bilesiniz.
İki şey daha beni çok sevindirir. Sıkı php yazan (ve çok fazla para istemeyen) deli birini tanıyorsanız haber verin. Çok işim var. Bir de kitaplarımı basacak iyi bir yayınevi biliyorsanız sinyal edin. Görüşelim.”
Gönderen: Nurhan [nurhanbecidyan@gmail.com]

Yorumlar kapatıldı.