İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MHP’li vekilden Trabzon’da ‘kilise’ iddiası

Halaçoğlu, “Trabzon’da 2005-2006 yılları arasında Santa Maria Kilisesi’ne kayıt yaptıran ve Hıristiyan olduğunu söyleyen genç sayısı 12 bini geçmiştir” dedi. Halaçoğlu, “Şimdi enteresandır Türkiye’e misyonerlerin cirit attığı bir dönem yaşanmaktadır. Maalesef bu dönemde 25 bin kilise ev kurulmuştur. Sadece Keçirören’de 46 mahalle vardır. Ama 53 kilise ev vardır” şeklinde uyarılarda bulundu. (Şaka gibi. Adam tam tarihçi, bilim adamı(!) )

***
Trabzon’da 12 bin kişi kiliseye kayıt yaptırmış.. Gerek mi abartı mı?
Türk Tarih Kurumu eski Başkanı ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, TBMM’de yaptığı konuşmada, Türkiye’de yaşanan yozlaşma sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Türkiye’nin misyonerler cenneti olduğunu belirterek, ülke çapında 25 bin kilise evi kurulduğunu söyledi.
12 BİNİ GEÇTİ
Halaçoğlu, “Trabzon’da 2005-2006 yılları arasında Santa Maria Kilisesi’ne kayıt yaptıran ve Hıristiyan olduğunu söyleyen genç sayısı 12 bini geçmiştir” dedi.
53 KİLİSE EV
Halaçoğlu, “Şimdi enteresandır Türkiye’e misyonerlerin cirit attığı bir dönem yaşanmaktadır. Maalesef bu dönemde 25 bin kilise ev kurulmuştur. Sadece Keçirören’de 46 mahalle vardır. Ama 53 kilise ev vardır” şeklinde uyarılarda bulundu.

Yorumlar kapatıldı.