İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni konyağı Londra’da tanıtıldı

Ermenistan’ın Londra Büyüklçiliğinde, Britanya Ermeni Parlamentolararası Grubu Başkan yardımcısı John Whittingdale himayesinde Birleşik Krallık (BK) Avam Kamarası Churchill Salonunda  4 Aralık’ta «Ararat» konyağının degüstasyonu etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte, BK Lordlar ve Avam Kamaralarından onlarcaparlamenter, Londra’daki yabancı misyon temsilcileri, Britanya Ermeni toplumsal kuruluşları ve gençlik örgütleri başkan ve temsilcileri hazır bulundular.

Etkinliğin düzenlenmesine Tekeyan Kültür Birliği, Hamazkayin Ermeni Eğitim ve Kültür Birlği yanısıra «Nor Serund» Kültür Birliği Britanya şubeleri ve«Ararat» Konyakları  BK  resmi temsilcisi «Vinorium» firması katkıda bulundu.
Etkinliğin açılışında elçi Armen Sarkisyan bir konuşma yaptı, elçi konuşmasında konyağın geçmişne ilişkin bilgi verdi, Ermei işadamlarına Batılı teknolojilerin kullanılması suretiyle başarıyal ulaşılöasına ilişkin önerilerde bulundu. Britanya Ermeni Parlamentolararası Grubu Bşk. yard. ve Avam Kamarası Kültür, Medya ve Spor Komisyonu Bşk. John Whittingdale de benzeri etkinliklerin önemine dikkat çekti.
News from Armenia – NEWS.am

http://news.am/tur/news/184422.html

Yorumlar kapatıldı.